kaže Nadia Bokody

Seks stručnjakinja: 'Mnoge se žene zadovolje s lošim seksom i za drugo ni ne znaju!'

Foto: Shuttershock
Seks stručnjakinja: 'Mnoge se žene zadovolje s lošim seksom i za drugo ni ne znaju!'
29.06.2021.
u 21:30
Seks stručnjakinja Nadia Bokody kaže da žene svoju ulogu u seksu vide kao ispunjavanje potreba svog partnera, koje su važnije od njihovih potreba
Pogledaj originalni članak

Iz brojnih razgovora s muškarcima i ženama primijetila sam da potpuno različito opisuju loše i/ili neugodno seksualno iskustvo, rekla je seks stručnjakinja Nadia Bokody: dok muškarci tako za loš seks obično kažu da 'nije bilo dobro kako su očekivali', žene često vrlo detaljno opisuju što im je točno smetalo.

Isto tako, kaže Bokody, i loš će seks uglavnom završiti s muškim orgazmom, dok žene u takvom činu nikada neće doživjeti vrhunac.

Ipak, dodaje, najviše iznenađuje činjenica da oba spola za loša seksualna iskustva uglavnom krive - žene. 

- Većina će muškaraca nakon lošeg seksa svoju partnericu pitati kako da poprave stvari u krevetu, dok će se žene pitati 'što s njima ne valja...' - kaže stručnjakinja, što po njoj pokazuje da svoju ulogu u seksu vide samo kao ispunjenje partnerovih potreba...

Nives u kupaćem kostimu koji joj je jedva pokrio obline poslala poruke našim nogometašima

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Čak i studije, nastavlja Bokody, pokazuju koliko se više bavimo muškarcima nego ženama: naime provodi se čak pet puta više istraživanja o erektilnoj disfunkciji nego na primjer o PMS-u; premda ona pogađa svega 19 posto muškaraca, a simptomi PMS-a čak 90 posto žena.

- Često od žena dobijem upit kako da 'prestanu mrziti seks koji imaju sa svojim partnerima', pa su očito naučile da su njihova uloga i užitak beznačajni, te su se pomirile sa životom punim lošeg seksa i nije im ni palo na pamet ne mora biti tako - rekla je za News.com Bokody koja žene potiče da prednost daju vlastitom zadovoljstvu, umjesto samo 'služe' svojim muškim partnerima.

Objasnila je zato i čemu bi svaka žena trebala težiti kad je o seksu riječ: 

- Za dobar seks nije dovoljno da nema boli i prisile - kaže stručnjakinja, morate ga oboje stvarno željeti - napominje i ženama poručuje da, ako još nisu, nauče svoje zadovoljstvo stavljati ispred partnerovog...

Bradonje, pozor! Istraživanje je pokazalo da je ženama najprivlačnija trodnevna brada.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MI
minolta
21:52 29.06.2021.

stručnjakinja za medije: "mnogi čitatelji se zadovolje lošim novinama, za drugo ni ne znaju."

MO
montello
16:55 30.06.2021.

Mnoge su zadovoljne

VH
volim.hrvatsku65
23:03 29.06.2021.

Tajana, koja si pak sada ti ????? Ja sam mislio da o sexu ( jebacini ) pise samo Tina , ...... ili je Tina promijenila ime u Tajana !!!! Ja sam spreman obje "sprciti "