Ne zna što napraviti

'Seks sa šeficom je odličan, ali počela sam razvijati osjećaje prema njoj. Trebam li joj priznati?'

Foto: shutterstock
'Seks sa šeficom je odličan, ali počela sam razvijati osjećaje prema njoj. Trebam li joj priznati?'
28.06.2020.
u 19:49
Jedna djevojka započela je seks sa šeficom, ali je razvila i osjećaje prema njoj pa sada pita psihoterapeutkinju Deidre za savjet.
Pogledaj originalni članak

- Imam 29 godina, a moja šefica 39. Ima osmogodišnjeg sina i trenutno se rastavlja do svog dugogodišnjeg supruga. Zaposlila me prošle godine i odmah smo si postale dobre. Počela mi se sve više povjeravati i priznala mi je da joj nedostaje seks. I meni je nedostajao pa smo započele aferu. Počele smo se redovito nalaziti zbog seksa, ali moji osjećaji prema njoj samo rastu. Znam da brzo ostavlja suprugu i želim joj priznati svoje osjećaje, ali ona je rekla da je ovo samo seks pa ne znam kako bi reagirala na moje priznanje - ispričala je jedna djevojka za The Sun.

- Čest problem kod seksualnih veza je da uvijek postanu nešto više za jednu osobu. Ona upravo izlazi iz braka i vjerojatno neće htjeti odmah početi novu vezu, a to bi bilo stresno i za njezinog sina. Vi ste u vrlo različitim fazama života, a seksualna veza je različita od posvećene veze. Bit će vam teško skrivati osjećaje pa budite iskreni prema njoj, samo budite svjesni da bi vam veza s njom mogla uzrokovati probleme na poslu. Ako ona želi samo seks, najbolje je prekinuti cijelu stvar - odgovorila joj je Deidre. 

Pogledajte zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
21:20 28.06.2020.

heheh...koje smeće prenosi večernjak.,.,,,ppplljjucccc.....

RO
romobil
21:20 28.06.2020.

Pridružite se "Hodu za život"....

Avatar ÜberGreten
ÜberGreten
21:25 28.06.2020.

Kakvi li su samo frikovi koji ovakvim nounarima daju plaću majko mila....