Povezano s realnošću

Sanjali ste svađu s partnerom ili možda odlično seksualno iskustvo? Evo što ti snovi znače za vaš odnos

Foto: Shutterstock
Sanjali ste svađu s partnerom ili možda odlično seksualno iskustvo? Evo što ti snovi znače za vaš odnos
03.09.2020.
u 14:30
Jedno je sigurno - ako sanjate vašu vezu znači da vam je stalo do partnera i vašeg odnosa.
Pogledaj originalni članak

Istraživanje koje su proveli stručnjaci iz Lyon Neuroscience Research Centra pokazalo je da se ljudi, od početka pandemije više sjećaju svojih snova (za 35 posto), ali imaju i 15 posto više negativnih snova. Budući da su društvene rutine narušene, mnogi od tih snova povezani su s međuljudskim odnosima.

Dok neki sanjaju odličan seks i situaciju u spavaćoj sobi s partnerom, drugima se prikazuju scene u kojima se nevjerojatno puno svađaju i sukobljavaju, a MindBodyGreen otkriva što ti snovi govore o vezi u kojoj se nalazite. 

Imate vruće seksualne snove
Prvo se zapitajte je li trenutni seks s partnerom dobar? Jeste li možda smanjili bliskost zbog stresa uzrokovanog pandemijom? Važno je razlikovati ova dva iskustva jer snovi mogu odražavati naše želje - pogotovo ako se niste dugo seksali, a priželjkujete to. Ako ste vi i vaš partner smanjili dodire i intimu zbog stresa, odredite datume za seks u kalendaru i dogovorite se da ćete više raditi na intimi. Možda vam jednostavno fali nježnih dodira, maženja i tihih šaputanja s partnerom.

Dječak iz Sarajeva postao zvijezda: Upozorio novinarku da navuče masku preko nosa i drži distancu

Sanjate sukob i napetost
Da biste razumjeli snove u kojima se vi i vaš partner svađate ili doživljavate napetost obratite pažnju na frustracije, strahove i osjećaje izražene u snu. Moguće je da se u snovima odražava situacija iz stvarnog života koju potiskujete i zanemarujete. Ako je tako, odvojite malo vremena kako biste ispisali svoje osjećaje, uzimajući u obzir osjećaje koji mogu proizaći iz osobnih potreba, kao i onih koje vaš partner ne zadovoljava. Rano rješavanje ovih problema može spriječiti daljnji sukob.

Sanjate da ne možete kontaktirati drugu osobu putem telefona
Nerijetko takve scene u snovima ukazuju na nedostatak povezanosti s vašim partnerom. Ponekad će u tim snovima ljudi birati broj, ali ga neće moći dobro utipkati, a nekad ćete uspjeti dobiti vezu, ali vas partner neće moći čuti. Ovaj san može biti znak da se u svojoj vezi osjećate podcijenjeno ili zanemareno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.