Sandra Bagarić već sada skuplja nakit za svoje buduće snahe

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Sandra Bagarić već sada skuplja nakit za svoje buduće snahe
06.02.2010.
u 19:33
Pjevačica se obožava kititi i nakit često posuđuje i prijateljici Martini Tomčić, a glumica Ana Vilenica kretaivna je umjetnička duša i sama izrađuje nakit
Pogledaj originalni članak

“Dijamanti su ženini najbolji prijatelji”, zaključila je još davno seksi Marilyn Monroe. I bila je u pravu, a tako je ostalo i do danas kada je nakit i dalje predmet koji žene obožavaju. Svoje divljenje novoj kolekciji vrijedna i unikatna nakita Clara Stones u petak su u zagrebačku galeriju Laval Nugent došle iskazati i naše glumice Ana Vilenica i Ana Stunić te pjevačice Sandra Bagarić i Martina Tomčić Moskaljov.

 

– Jednostavno patim od kićenja. Volim se nakitom transformirati. Više sam secesijski tip, imam nakita koji sam naslijedila od bake i već ga sad skupljam za buduće žene svojih sinova – kazala je operna pjevačica Sandra Bagarić i dodala:

 

– Nadam se samo da te cure neće jednog dana reći: “Pa što nam je to ona luda primadona ostavila?” Idući tjedan sa svojom nerazdvojnom prijateljicom i kolegicom Martinom Tomčić Moskaljov Sandra će održati zajednički koncert u Bruxellesu. Bit će to prilika da se nakite, a Martina nam je otkrila odakle katkad nabavi neki komad.

 

– Ne bih poželjela nekome da se sa Sandrom natječe tko ima više nakita. Ima ga toliko da se ja pred njom mogu sakriti, pa često volim nešto od nje i posuditi i zabljesnuti u tome – kaže Martina. Ana Stunić nema ni probušene uši i ne može se pohvaliti kao kićena žena, ali voli koralje i slično kamenje. Glumica Ana Vilenica čak je i sama izrađivala nakit, a to će opet rado raditi kad uhvati vremena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SB
sbiki13
20:15 06.02.2010.

Bravo-neko se kiti zlatom a mnogi kopaju po kontejnerima

ND
natasa_de
21:00 06.02.2010.

A asta ako primadonin sinovi budu homosexsualci?? Sad sam u brizi za taj sav nakit!

PA
pavelUSA
06:13 07.02.2010.

Molim Vas da budete malo oprezniji uporabom titule primadona... Ivanka Boljkovac, Ruza Pospis-Baldani bile su (ili jos jesu?) primadone... Sandra i njezin glas ipak su daleko do toga. Mozda ona ima vise nakita ali glas primadone zasigurno ne.