prakticirate li ga?

Sado-mazo seks postaje sve popularniji

Foto: 'Photoshop'
Sado-mazo seks postaje sve popularniji
16.08.2012.
u 11:21
Popularna knjiga mnogima je zavrtjela glavom pa sve više žena i muškaraca uzbuđuje pomisao na prakticiranje sado-mazo seksa...
Pogledaj originalni članak

Zbog najprodavanije britanske knjige u povijesti "Fifty Shades of Grey", spisateljice E. L. James, ljudi sve više žele sado-mazo odnose, uključujući vezivanje i dominaciju, baš kao što se u knjizi prikazuje odnos mlade i neiskusne Anastasije Steele i bogatog perverznjaka Christiana Greya.

Mnogi psiholozi govore da štivo ima štetan učinak jer propagira nezdrave veze i odnose. Unatoč upozorenjima stručnjaka, prema istraživanju web-stranice za spajanje partnera sve više njihovih članova želi knjigu "Fifty Shades of Grey" pretvoriti u stvarnost. Od 1,6 milijuna članova iz Amerike, Velike Britanije te Kanade, čak 79 posto žena želi biti submisivnima, dok 90 posto muškaraca uživa u pomisli na dominaciju partnericom.

Na osnovi istraživanja ne mogu se donositi konačni zaključci, međutim, iznenađujuće velik broj žena iskazalo je želju da budu podčinjene, odnosno da prakticiraju seks s dominantnim muškarcem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

ST
steve
11:51 16.08.2012.

Ovim bolesnicima nedostaje samopouzdanje i u seks igrici.

LO
lojtra1
12:10 16.08.2012.

Tko bi rekao da će se dječja uzrečica "tko se tuče taj se voli" toliko banalizirati.

EN
EndemskaVrsta
22:45 16.08.2012.

Dakle, besramna reklama jedne idiotske 'knjige' prelazi sve granice dopuštenoga u marketingu prikrivenom kao tematski članak!!! Objavite oglas - kad ga već tako i naplaćujete!