uskoro još jedan

Rijeka dobila prvi park za pse. Koštao je 80.000 kuna

Foto: Elena Čuljat
park za pse
Foto: Elena Čuljat
park za pse
Foto: Elena Čuljat
park za pse
Foto: Elena Čuljat
park za pse
Foto: Elena Čuljat
park za pse
04.07.2014.
u 13:20
Kako najavljuju u gradu Rijeci, u izradi je projekt rekreacijske zone na Podvežici u okviru koje će se urediti još jedan park za pse
Pogledaj originalni članak

Rijeka je dobila prvi park za pse. Nalazi se u Ulici Petra Kobeka u Škurinjskoj dragi. Park je ograđen, postavljene su klupe, košarice za otpatke i kutije s vrećicama za pseći izmet. Troškovi uređenja iznose 80 tisuća kuna.   

Na  ulazu su postavljena dvostruka vrata s pretprostorom u kojem se psu skida povodnik te ga se pušta u park. Na ulaznim vratima je postavljena tabla s pravilima ponašanja namijenjena vlasnicima pasa.

Kako najavljuju u gradu Rijeci, u izradi je projekt rekreacijske zone na Podvežici u okviru koje će se urediti još jedan park za pse. Na plaži za pse na Pećinama, 17. lipnja postavljena je ograda koja osigurava da psi s plaže ne istrče na obližnju cestu iznad nje.

>>Svijest ljudi je na visokoj razini, već je udomljeno 30 pasa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EP
epulon
15:04 04.07.2014.

Ma krasno, s druge strane djevojčica od 6 godina pogine u Slavoniji jer nema nogostupa. Koja smo mi država.... 80.000 kuna za park za džukce