jednostavno je

Rešetke iz pećnice očistite bez muke i ribanja: Isprobajte ovaj odličan trik

Foto: shutterstock
Rešetke iz pećnice očistite bez muke i ribanja: Isprobajte ovaj odličan trik
17.09.2020.
u 16:30
Samo vam je jedan proizvod dovoljan da savršeno očistite svu prljavštinu.
Pogledaj originalni članak

Rešetke u pećnici često se prljaju i imaju tvrdokorne mrlje od zagorenih ostataka hrane. Iako su mnogi otkrili razne trikove za čišćenje, svakodnevno se isprobavaju i drugi proizvodi kako bi se pronašao najbolji način. Objavljujući u popularnoj Facebook grupi Mums Who Clean, više je žena ispričalo kako dodaju prašak za rublje u kupku s vrućom vodom kako bi očistile svoje rešetke, tvrdeći da s lakoćom uklanja hranu i prljavštinu, prenosi Daily Mail.

Sve što trebate napraviti je staviti jedan ručnik u kadu, kako biste spriječili ogrebotine, te na njega staviti svoje rešetke iz pećnice. Zatim napunite kadu vodom tako da rešetka cijela bude namočena. U jednoj posudi pomiješajte još malo vode i oko tri žlice praška za rublje te dodajte u kadu. Ostavite ih da stoje tijekom noći, a zatim isperite i obrišite. 

Mnogi su bili oduševljeni ovim jednostavnim trikom za čišćenje, a i otkrili su kako je ovaj trik stvarno učinkovit, dok su drugi savjetovali da se u vodu doda i malo sode bikarbone za još bolje rezultate.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.