Cherylin odlazak u L.A. bez dijamanta bio je znak

Radi vjenčanog prstena od milijun kuna lopovi upali u vilu obitelji Cole

Foto: Pixsell
Radi vjenčanog prstena od milijun kuna lopovi upali u vilu obitelji Cole
19.02.2010.
u 16:58
Ashley Cole spriječio je krađu, ali nije uspio sakriti identitet posljednje u nizu svojih ljubavnica – Vicki Gough, tajnice NK Liverpoola.
Pogledaj originalni članak

Problemi bračnog para Cole, Cheryl (26) i Ashleyja (30), ne prestaju. Samo nekoliko sati nakon što je prevarena pjevačica Cheryl poslije nastupa na dodjeli britanskih glazbenih nagrada odletjela sama u Los Angeles bez skupog vjenčanog prstena na ruci, lopovi su provalili u njezin dom u Londonu.

Vođeni mišlju da je dijamant vrijedan milijun kuna ostavila kod kuće, provalili su prekjučer u 4.30 u vilu Coleovih. Vjerujući napisima novina da je i nevjerni Ashley, ne bi li se sakrio od skandala pred novinarima pobjegao svojoj mami, bili su sigurni da nikoga neće zateći, no prevarili su se. Ashley je bio u kući, i to, kako tvrde policajci, u društvu kada su primili njegov poziv. Do dolaska jakih snaga pravde lopovi su pobjegli bez plijena. I dok se istraga o provali nastavlja, a Cheryl je snimljena kako se u Los Angelesu bez supruga ludo provodi s društvom koje usput okolo priča da će ona u roku od tjedan dana podnijeti zahtjev za razvod, afere njezina supruga, nogometaša Chelsea, raspliću se. Ashleyjeva plavokosa ljubavnica dobila je identitet. Riječ je o 30-godišnjoj Vicki Gough, tajnici nogometnog kluba Liverpool.

Osim s njom, Ashley je suprugu varao i s modelom Sonijom Wild kojoj je mobitelom slao svoje nage fotografije, kao i s frizerkom Aimee Walton. Par je u braku od 2006. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.