Slomljeno srce

Pronašla suprugov dnevnik i otkrila da je imao nekoliko afera: 'Nazvala sam jednu ljubavnicu...'

Foto: Shutterstock
Pronašla suprugov dnevnik i otkrila da je imao nekoliko afera: 'Nazvala sam jednu ljubavnicu...'
16.09.2020.
u 19:37
U očaju se obratila psihoterapeutkinji za savjet.
Pogledaj originalni članak

Jedna 52-godišnjakinja u braku je sa suprugom skoro 25 godina. Mislila je da imaju dobar brak, ali sve se srušilo kad je jedan dan pronašla suprugove stare dnevnike i otkrila istinu.

"Bila sam u šoku, pala sam na pod dok sam čitala dnevnike. Varao me puno puta, a svaki put je detaljno opisivao što je radio s ljubavnicom, gdje ju je upoznao... Cijeli svijet mi se srušio. Odlučila sam provjeriti njegov mobitel i pronašla sam poruke koje je izmijenio s nekom ženom prije nekoliko dana", ispričala je Deidre.

Ne zna odakle joj hrabrost, ali nazvala je tu ženu. "Rekla sam joj tko sam, a ona uopće nije negirala da se viđaju. Rekla mi je da imaju aferu duže od godinu dana i nije ju bilo briga što sam uzrujana. Njemu sam sve rekla, oboje smo plakali."

Djevojke testiraju partnere: “Mogao si biti bolji prema meni danas...” Reakcije su urnebesne!

Za svaku aferu imao je opravdanje, rekao je da mu žene nisu ništa značile i da je sve radio iz zabave. "Ne mogu tako lako zaboraviti ni oprostiti. Nisam sigurna hoću li mu ikada više moći vjerovati."

On je sve odnose prekinuo jer se osjećao loše nakon što je supruga sve saznala. Otišli su kod bračnog savjetnika i on se trudi sve ispraviti, ali anonimna žena si ne može pomoći. "Srce mi je slomljeno..."

"Osim što te varao, riskirao je tvoje zdravlje jer se viđa s ljubavnicom tijekom cijele situacije s koronavirusom. Reci suprugu da se ne može samo ispričati i očekivati da će odnos biti kao prije. Morate razgovarati jer su tu, barem mislim, veliki problemi koji nisu riješeni od prije", rekla je Deidre.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GZ
Gza
16:50 17.09.2020.

Izmišljeni članak