Moderni spojevi

Pronašao svoju ženu na Tinderu: 'Čak je imala fotografiju na kojoj me izrezala!'

Foto: Shutterstock
Pronašao svoju ženu na Tinderu: 'Čak je imala fotografiju na kojoj me izrezala!'
24.07.2019.
u 14:48
Nisu u otvorenom braku, a on je mislio kako su u sretni. Nije mu jasno zašto mu je žena na Tinderu, a čeka ih podulji razgovor
Pogledaj originalni članak

Jedan je muškarac skinuo Tinder, aplikaciju za upoznavanje ljudi s ciljem odlaska na spoj, dok mu je bilo dosadno jer mu je žena bila na poslovnom putu, a tamo je potom vidio fotografiju svoje žene. Sve je ispričao na Redditu i pitao ljude za savjet.

Upravo su se i on i njegova žena upoznali preko iste aplikacije prije tri godine i u braku su 14 mjeseci. U zadnje vrijeme žena mu je često počela odlaziti na poslovne putove, a pošto mu je bilo dosadno, registrirao se na popularni Tinder, piše Lad Bible.

I [m32] matched with my wife [f29] on Tinder... from r/relationship_advice

"Počet ću s time da moja žena i ja nismo u otvorenoj vezi i nemamo nikakav poseban dogovor u vezi. Upoznali smo se na Tinderu prije tri godine, brzo smo se zaljubili, počeli živjeti zajedno i vjenčali se. Sada smo u, rekao bih, sretnom braku 14 mjeseci.

Prije mjesec dana otišla je na poslovni put na tjedan dana i odlučio sam skinuti Tinder. Ne znam uopće zašto sam to napravio. Bilo mi je dosadno. Nisam imao nikakve namjere, samo sam skinuo aplikaciju.

Tu i tamo sam "swipeao" lijevo i desno, ali mi je ubrzo postalo dosadno. Podsjetilo me na to doba mojeg života kada sam tražio nekoga za vezu. Obrisao sam aplikaciju i nastavio dalje sa životom.

U ponedjeljak je moja žena ponovno otišla na poslovni put. Prošle večeri sam ponovno skinuo Tinder i počeo "swipeati". Dobro sam se nasmijao, ali mi je dosadilo. A onda mi se pokazala njezina fotografija. Na trenutak nisam znao što bih sa sobom. Pitao sam se trebam li samo obrisati aplikaciju i praviti se kao da se ništa nije dogodilo. Mislio sam da je možda bot ukrao njezinu fotografiju, ali pročitao sam njezin profil i to je bila ona. Čak je imala fotografiju na kojoj me izrezala. Odlučio sam "swipeati" desno (što znači da je zainteresiran za osobu na fotografiji). Ispalo je i da si pašemo, odnosno da smo matched.

Sutra se vraća sa svojeg puta. Morat ću razgovarati s njom. Ne znam uopće kako se ovo sve dogodilo. Morat ću joj objasniti i zašto sam ja na Tinderu. Što da radim?"

Foto: Shutterstock

Korisnici Reddita odgovorili su mu raznoliko. Neki su oduševljeni pričom i umirali su od smijeha dok su je čitali, a posebno ih zabavlja činjenica da ih je i aplikacija spojila kao match. Neki jedva čekaju nastavak priče, a nekoliko njih ima teoriju kako je njegova žena namjerno na Tinderu da vidi što on radi tamo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:55 24.07.2019.

Reklama za Tinder!

Avatar Sokol
Sokol
14:59 25.07.2019.

Ovako hajduk nalazi igrače