Rastapa srca

Preslatki labrador smislio je genijalan način da ga netko udomi

Foto: Humane Society of Northwest Louisiana
Preslatki labrador smislio je genijalan način da ga netko udomi
04.03.2020.
u 12:27
Rastopio je bezbroj srca i napokon pronašao svoju obitelj.
Pogledaj originalni članak

Ovaj labrador imena Burreaux zna kako pridobiti pažnju i simpatije ljudi - svojim šarmom. Stigao je u azil u New Loisiani kada je imao samo 8 tjedana, zajedno s još dva psića, prenosi Metro.co.uk.

Prvo vrijeme proveo je u bolnici, a kada se vratio njegov najbolji prijatelj Joe bio je udomljen. Burreaux ima veliku želju biti dio neke obitelji, a smislio je i neodoljiv način da to postigne - smješka se apsolutno svakoj osobi koja dođe u azil.

Preslatkog labradora pogledajte u videu:

Volonterka Sarrah Walton rekla je: "Kada god mu se netko lijepo obrati on se nasmiješi. Kao da vam govori da ga uzmete i volite." U azilu su odlučili podijeliti video ovog labradora kako bi ga što prije udomili. "On zaista želi obitelj, pa smo snimili video i objavili ga."

Sretne vijesti stigle su nakon nekoliko dana - maleni Burreaux našao je svoj dom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.