Striptizom plaćala operacije

Potrošila skoro 300 000 kuna kako bi izgledala kao lutka za seks!

Foto: Ariane Saint-Amour
Potrošila skoro 300 000 kuna kako bi izgledala kao lutka za seks!
29.11.2019.
u 13:45
Erotski model Ariane potrošila je skoro 300 000 kuna na plastične operacija kako bi izgledala što više kao seks lutka.
Pogledaj originalni članak

Kad je Ariane Saint-Amour (28) iz Montreala u Kanadi, napustila fakultet počela se baviti striptizom u klubovima kako bi plaćala estetske operacije. Iako je imala grudi veličine 28D, poželjela je ekstremni izgled koji ju je natjerao da se podvrgne operacijama i poveća veličinu grudnjaka na 30J. Od tada joj je uklonjeno šest rebara, operirala je nos, usne i jagodice što ju je koštalo ukupno 33.200 funti što je 299, 231 tisuća kuna.

Njezin novi ekstremni izgled ušao je na tržište ništiranja fetišističkog modeliranja, a odobrio ga je i njezin dečko Guillaume za kojeg je, kako je priznala, dobio nekog tko dobro izgleda. Govoreći o reakciji koju njezin izgled obično dobiva, objasnila je:"Rijetko ljude ostavljam neutralnim, dobivam pohvale za svoj izgled i od žena i od muškaraca, ali i s manje uobičajenim negativnim povratnim informacijama od onih koji se osjećaju ugroženo kad sam u blizini." Negativne povratne informacije obično podjednako dijele i muškarci i žene, jednako kao i pozitivne. Većina komentara vrlo je tipična, poput onih da sam savršena, a pitaju me i da se udam za njih.

Foto: Ariane Saint-Amour

"Oduvijek sam bila u svijetu gotika - tako da su korzeti, PVC i seksi odjeća casual stvar na ovom svijetu - tijekom godina sam samo dodala lateks u svoj ormar. Odlučila sam se prije osam godina da učinim sve operacije. Ubrzo nakon toga pokrenula sam svoju web stranicu. Kad sam imala sedamnaest godina, studirala sam modni dizajn. Otprilike dvije i pol godine kasnije, počela sam otkrivati kako bih mogla ulagati u neke modne piste i lateks."

Nastavila je: "Veće grudi su ono što me uvelo u plastičnu operaciju. Već sam se smatrala obdarenom, ali željela sam ekstremniji izgled. Uvijek tražim nova poboljšanja. Prirodno sam imala veće grudi, imala sam prirodnu D košaricu, ali sam htjela dobiti velike grudi. Vrlo sam zadovoljna postignutim dosad. Osjećam se kao da sam još uvijek ista djevojka, samo sada izgledam drugačije.

Foto: Ariane Saint-Amour

"Budući da posao fetiš modela zahtijeva da budete ekstremni u nečemu, ja sam ekstremna u svojim tjelesnim proporcijama. Zbog toga sam savršena za modele seks odjeće.", rekla je Ariane.

"Moja poruka svima je da budu što žele, rade što žele i žive onako kako žele."

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar urbanjungle
urbanjungle
16:38 29.11.2019.

Dooooobraaaa

5S
505.scrtom
16:40 29.11.2019.

Pa ona i je lutka za seks,nego što.

KD
Knez Drpimir
16:27 29.11.2019.

Znatno sočnija nego prije operacija