ne planira stati

Potrošila 2 milijuna kuna kako bi izgledala poput kao Bratz lutke: Smanjenje bradavica, rekonstrukcija čeljusti...

Foto: Star Delguidice
Potrošila 2 milijuna kuna kako bi izgledala poput kao Bratz lutke: Smanjenje bradavica, rekonstrukcija čeljusti...
31.07.2020.
u 13:15
Na plastične operacije krenula je kada je imala samo 18 godina, a sada je bila na više od sto operacija.
Pogledaj originalni članak

Star Delugidice (33) bila je na više od 100 plastičnih operacija od svoje 18. godine, sve u pokušaju da u potpunosti promijeni svoj izgled. Ona je odlučna postati poput živućae Bratz lutka, a na svoju transformaciju potrošila je gotovo dva milijuna kuna i ne planira stati na tome, prenosi The Sun.

Foto: Star Delguidice

U sljedeća tri mjeseca Star planira potrošiti još 200 tisuća kuna kako bi joj izvadili implantate u stražnjici, smanjili čelo, podignuli lice i vrat te izvadili implantate u grudima te ih zamijenili za veće.

- Želim izgledati kao Bratz lutka jer mislim da izgledaju fantastično s njihovim velikim usnama i visokim jagodicama. Svaki mjesec posljednjih deset godina idem na botoks, ali sada moram smanjiti čelo jer mi je previsoko za njihov izgled. Puno je to novaca, ali volim Bratz i želim izgledati kao one, a moje tijelo treba puno posla - rekla je Star. 

Foto: Star Delguidice

Priznala je da je potrošila gotovo dva milijuna kuna na sve operacije, što uključuje četiri povećanja grudi, rekonstrukcija čeljusti, implantate u obrazima, smanjivanje bradavica i tri dizajnerske operacije vagine.

- Plastične operacije su zarazne, a ja uvijek pokušavam popraviti svoj izgled. Podvrgnula sam se toliko operacija da mi je to kao drugi život. Nikad nisam nervozna prije operacije, uvijek sam uzbuđena vidjeti rezultate. Često me pitaju kako si priuštim sve operacije, ali imam nekoliko nekretnina koje iznajmljujem i sve novce štedi za njih. Nadam se da ću do kraja 2020. izgledati kao Bratz lutka - otkriva Star.

Foto: Star Delguidice

Pitali smo Zagrepčane što misle o okupljanjima mladih kod HNK:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.