Želje za 2021.

Posao, ljubav... Na što se trebate usredotočiti ovisno o vašem horoskopskom znaku?

Foto: Shutterstock
Posao, ljubav... Na što se trebate usredotočiti ovisno o vašem horoskopskom znaku?
16.12.2020.
u 16:33
Prestanite stajati na putu vlastitoj sreći brinući o svim mogućim ishodima - shvatit Nova ćete tad da snove treba slijediti bez obzira na sve što bi se moglo dogoditi
Pogledaj originalni članak

Kraj godine idealno je vrijeme za razmišljanje o novim planovima, a čemu biste, prema horoskopu, trebali posvetiti pozornost. 

Ovan

Ako ste ove godine nešto naučili, to je da je život prekratak i da biste trebali više biti prisutni u svakom trenutku. Bez ikakvog presinga sastavite popis u kojem ćete navesti sve ono što želite praktički oduvijek, ali vam se nikad nije ostvarilo - i možda vam baš ove godine svemir pokaže kako da ispunite svoje ciljeve. 

Bik

Tijekom cijele iduće godine povremeno ažurirajte i uredite svoje profile na društvenim mrežama, jer bi vam to moglo pomoći da u svoj život privučete neke nove ljude, poslove i mogućnosti. Velika je vjerojatnost i da će vas kontaktirati netko iz vaše branše i ponuditi vam posao baš zato što će ga impresionirani ono što je o vama vidio na  LinkedIn-u. 

Foto: Shuttershock

Blizanci

U redu je otvoreno progovoriti i iskreno reći partneru što od njega/nje očekujete na romantičnom planu. Budite jasni i izravni, jer je na ljubavnom planu ovo godina u kojoj ćete napokon dobiti sve ono već dugo želite.

Kotiga podbacio u jubilarnoj Potjeri, gledatelji razočarani: 'Ne mogu vjerovati da si tako loše odigrao'

Foto: Screenshot/HRT
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: HRT
Foto: Instagram screenshot
Foto: HRT/Screenshot
Dean Kotiga

Rak

Skloni ste držati se prošlosti i za nju se 'prilijepiti', što sputava vaš razvoj u raznim područjima. Barem pokušajte otpustiti sve loše što vam se događalo i maknite se od 'toksičnih' ljudi koji vas okružuju - a kad to napravite, doživjeti ćete najbolje od 2021. godine.

Lav

Prestanite stajati na putu vlastitoj sreći brinući o svim mogućim ishodima i shvatiti ćete da snove treba slijediti bez obzira na sve što bi se moglo dogoditi - tek kad prihvatite sve moguće ishode, doživjeti ćete onaj koji ste htjeli.

Foto: Shuttershock

Djevica

Napravite popis svega što ove godine želite postići na profesionalnom planu. Jednom kad svoje snove i želje počnete dijeliti s drugima i o njima počnete otvoreno pričati o njima, ostvariti će se. I nemojte brinuti oko toga da li 'previše očekujete' u karijeri - sve ono što si možete predočiti, može vam se i dogoditi - ma kako glamurozno izgledalo.

Vaga

Prečesto dopuštate raznim preprekama da stanu na put vašoj kreativnosti. Svoje ćete talente pametnije iskoristiti ako se pouzdate u sebe i ako stvarima i ljudima oko sebe dopustite da vas nadahnjuju.

U 1000. Potjeri lovac Kotiga potpuno zakazao: Biste li znali odgovore na njegova pitanja

Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshoot
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Facebook
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Instagram/Dean Kotiga
Foto: Dario Njarvo/HRT
Foto: Dario Njarvo/HRT
Foto: Dario Njarvo/HRT
Foto: Dario Njarvo/HRT

Škorpion

Zapišite sve svoje materijalne želje i stavite se na milost i nemilost svemira: jer materijalno se obilje postiže samo kad nismo opterećeni i kad svemiru dopustimo da nas vodi i s nama upravlja. 

Strijelac

Vrijeme je da promijenite način na koji sebe vidite i o sebi razmišljate. Kad vam se drugi put ukaže neka prilika, prisilite se da mislite pozitivno: jer vas 'ja to ne mogu' stav neće daleko odvesti. 

Jarac

U ovoj godini prigrlite potpuno drugačiji način razmišljanja: budite pozitivni i zahvalni zbog svega što imate i dobre će vam se stvari početi događati. Svijet je samo odraz nas samih i dobijemo koliko smo i dali.

Foto: Shuttershock

Vodenjak

U 2021. godini više vjerujte sebi i svojoj intuiciji, jer vi najbolje znate što je dobro za vas. Slušanje svog 'unutarnjeg glasa'  omogućit će vam da sami za sebe donosite najbolje odluke. Ako vam nešto ne izgleda dobro, udaljite se i krenite prema pozitivnijim  situacijama i ljudima.

Riba

Meditacija može vaše srce otvoriti za pronalaženje onoga što vas uistinu usrećuje. Tek ako se bolje pogledate, zaista ćete i shvatiti tko ste  i koje su vam najveće želje i strasti - a introspekcija će vam pomoći i da budete najbolja moguća verzija sebe, piše InStyle.

Zavirili smo u povijest Name: Naglasak je uvijek bio na brizi o kupcima, a prva je imala i katalošku prodaju

Integracija Roma

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu

Jedan od ključnih projekata koje Ured trenutačno provodi je „Uključivanje Roma – Ispunjavanje preduvjeta za učinkovitu provedbu politika usmjerenih na nacionalne manjine – FAZA I“, koji ima za cilj povećati broj mladih Roma i Romkinja u obrazovnom sustavu. O tom i drugim važnim projektima ključnog Vladinog stručnog tijela za unaprjeđenje ljudskih prava i prava nacionalnih manjina, razgovarali smo s ravnateljem g. Alenom Tahirijem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:03 16.12.2020.

najvaznije zdravlje