Mljac!

Popularni kuhar podijelio jednostavan trik s kojim će krumpir biti kremast i jako ukusan

Foto: shutterstock
Popularni kuhar podijelio jednostavan trik s kojim će krumpir biti kremast i jako ukusan
05.05.2020.
u 07:00
Pire krumpir jedno je od najjednostavnijih jela za napraviti, ali ovaj kuhar otkrio je kako može biti još bolje. Potrebno je promijeniti samo jedan korak za vrijeme kuhanja.
Pogledaj originalni članak

Na društvenim mrežama svakodnevno se pojavljuju recepti i trikovi za ukusna i jednostavna jela. Jedan kuhar otkrio je vrlo lagan trik kako napraviti savršeni pire krumpir, a radi se samo o promjeni jednog koraka u pripremi, prenosi The Sun. Trik je podijelio Rob Nixon, kojeg se također naziva i australskim Gordonom Ramseyem, a oduševio je korisnike društvenih mreža koliko je jednostavan.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije: 

Rob objašnjava kako je za kremasti i ukusan pire krumpir potrebno oguliti žuti krumpir, a zatim njegovu koru pomiješati s mlijekom te grijati na vatri. Tako se okus iz kore krumpira miješa s mlijekom. Krumpir zatim narežite na komadiće i kuhajte ga u vrućoj vodi oko petnaest minuta. Zatim ga dobro umiješajte i dodajte sve začine, poput soli i papra.

Nakon toga, u krumpir dodajte ocijeđeno mlijeko, u kojem se namakala kora krumpira te ponovno dobro sve umiješajte. I to je cijeli trik za ukusan i kremasti pire krumpir za koji je potrebno svega nekoliko minuta.

@nickoskitchen

The BEST Mashed Potato 🥔 Recipe ##minitutorials ##livingtogether ##recipe ##cooking ##foryoupage ##fyp ##fastfood ##potato ##mashedpotato ##mashedpotatoes

♬ original sound - nickoskitchen

Ovaj trik pogledan je više od deset tisuća puta, a ljudi jedva čekaju isprobati ovu jednostavnu metodu za ukusan pire krumpir. “Hoćete mi reći da ne treba sat vremena da se skuha pire krumpir?”, iznenađeno je komentirala jedna korisnica. “Jedva čekam ovo probati, stvarno je jako jednostavno”, glasio je jedan komentar. “Da sam se bar prije sjetila ovoga”, složila se jedna korisnica.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.