NE SPREČAVAJU KRAĐU

Pogledajte zašto sajle nisu najbolja zaštita za bicikle

Foto: Patrik Macek
Ivica Mudrinić
28.07.2012.
u 18:56
Stoga nemojte trošiti vrijeme i novac na kupnju neučinkovitih sajli već investirajte u daleko učinkovitiji U-Lock kojeg dugopristići neće moći presjeći.
Pogledaj originalni članak

Ako ste mislili da su sajle najbolji način zaštite bicikala od kradljivaca, lako ste se prevarili! Neovisno o debljini, ona se uvijek može ''precvikati'' pa čak i najjeftinijim kliještima.

>>Japanac prešao 20.000 km na biciklu pa mu ga ukrali u Beogradu

Stoga nemojte trošiti vrijeme i novac na kupnju neučinkovitih sajli već investirajte u daleko učinkovitiji U-Lock kojeg dugopristići neće moći presjeći.

>>Pogledajte kako najbolje zaključati bicikl i spriječiti krađu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

CE
Capt.Evans
19:49 28.07.2012.

Zna se da prilika cini lopova. Nezakljucani bicikl je primamljiv za svakoga, a lokoti sluze da te zastite od postenih. Pravi lopov ce razvaliti svaki lokot

SA
sargu123
20:34 28.07.2012.

Nek mi pokušaju ukrasti bicikl. Gadno će se "iznenaditi" !

ZB
zgrada_bez_parkinga
19:47 28.07.2012.

Zar nije brze i lakse posuditi lokot sa sumopornom kiselinom :)