Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na putu oko svijeta

Japanac prešao 20.000 km na biciklu pa mu ga ukrali u Beogradu

bicikl
Dusko Jaramaz/PIXSELL
28.07.2012.
u 09:59

Bicikl marke panasonic kojim putuje oko svijeta ukraden mu je kod novobeogradskog trgovačkog centra „Ušće" usred bijelog dana.

Japanski biciklist koji putuje svijetom na dva kotača te koji je iza sebe ostavio već 20 tisuća pređenih kilometara, ostao je bez svog prijevoznog sredstva u Beogradu. Kako piše Press, bicikl marke panasonic kojim putuje oko zemaljske kugle, ukraden mu je kod novobeogradskog trgovačkog centra „Ušće" usred bijelog dana.

Japanac se pojadao medijima kako je svoj bicikl parkirao ispred ulaza u trgovački centar„Ušće" te ga uredno zaključao, a da u trgovačkom centru nije proveo više od 20 minuta, koliko je trebalo lopovu da mu otuđi prijevozno sredstvo.

Rekao je da je krađu odmah prijavio te da će u Beogradu ostati još nekoliko dana u nadi da će policija pronaći njegov bicikl.

Komentara 23

FR
Freedooom
09:36 31.07.2012.

ma ovo je samo dobra reklama za srbski turizam!! Kao srbi posten narod. Srbiiii!!! Cestitke na reklami!

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:12 28.07.2012.

Srbin ukrao Japancu bicikl....nemoguće i čista laž jer Srbi ne kradu..to je sigurno bio neki pokvareni Slovenac!

OB
-obrisani-
10:27 28.07.2012.

kad ne mogu više krasti po hrvatskoj sad kradu turiste ovo je jadno i sa srbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije