Povoljno na piće i večeru

Počinje Tjedan restorana! Prilika za uživanje u hrani s popustom

Foto: Tjedan restorana
tjedan restorana
Foto: Tjedan restorana
tjedan restorana
Foto: Tjedan restorana
tjedan restorana
Foto: Tjedan restorana
tjedan restorana
Foto: Tjedan restorana
tjedan restorana
06.03.2014.
u 10:00
U Zagrebu i bližoj okolici akciji su se priključila 53 restorana, a svaki od njih nudi meni od tri slijeda, neki i čašu vina uz to
Pogledaj originalni članak

Gurmani, od subote 8. ožujka pa idućih deset dana vrijeme je za izlaske i degustacije sjajnih menija po povoljnim cijenama.

Počinje Tjedan restorana koji će trajati sve do 16. ožujka. Na jelovnicima čak 53 restorana u Zagrebu i bližoj okolici naći će se 159 predjela, glavnih jela i deserata, a neki će spremno ponuditi čašu vina ili aperitiv.

Svaki od ponuđenih menija ima tri slijeda, a cijena im je u odnosu na uobičajenu prepolovljena.

Prava je to prigoda da u restoranima više cjenovne kategorije isprobate nešto novo. U Tjedan restorana uključili su se i hoteli, točnije njihovi barovi s pozivom “Na koktel u hotel”.

Ondje će svakodnevno od 18 do 19.40 sati kokteli stajati od 20 do 25 kuna, a pripremat će ih s autohtonim hrvatskim sastojkom – šljivovicom! Cilj je ove manifestacije popularizacija domaće gastroscene.

Istražite menije i rezervirajte mjesto.

>>Na Kvatriću za 50 kuna jedeš koliko možeš, do mile volje

>>“Zbog dobre hrane i cijene neću kuhati cijeli tjedan“

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.