Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan restorana

“Zbog dobre hrane i cijene neću kuhati cijeli tjedan“

tjedan restorana
Davor Višnjić/PIXSELL
29.09.2010.
u 10:45

Predjelo, glavno jelo i desert za sto kuna – ponuda je dvadesetak zagrebačkih ugostitelja koji su se priključili akciji “Tjedan restorana”.

Predjelo, glavno jelo i desert za sto kuna – ponuda je dvadesetak zagrebačkih ugostitelja koji su se priključili akciji “Tjedan restorana”.

A da je cijena i više nego privlačna svjedoči broj gostiju te brojne rezervacije koje su ugostitelji zaprimili posljednjih dana.

– Telefoni nam neprekidno zvone i puni smo cijeli dan. Tijekom ove akcije očekujemo više od dvije tisuće gostiju, a akcija vrijedi za ručak i večeru. Želimo se približiti našim gostima i zbog toga smo i podržali “Tjedan” – rekao je glavni kuhar Stake Housa MU Nenad Komes.

Većina ne ide u restorane

Baš u MU-u sa sočnim biftekom odlučila se počastiti i tročlana obitelj Berc, a oduševljena akcijom i ponudom Ivana Berc odlučila je cijeli tjedan provesti bez kuhače i pregače.

– To je sjajna prilika koju nikako nismo htjeli propustiti. Za cijeli meni, s tri slijeda platili smo dvostruko manje, a želimo posjetiti i druge restorane u kojima nismo bili – rekla je oduševljeno mlada Ivana Berc koja sljedećih sedam dana nema namjeru kuhati.

To ne smeta ni njenom suprugu, kojeg je akcija također oduševila.

– Možemo sebi priuštiti da se počastimo taj tjedan i mislim da bi ovakve akcije trebalo češće organizirati. Većina ljudi zbog loše financijske situacije ne odlazi u restorane, pa je ovo jedinstvena prilika koju trebaju iskoristiti – dodao je Ivica Berc.

Jučer su u tom restoranu najtraženiji bili juneći carpaccio, biftek u umaku od tartufa i tiramisu s lješnjakom.

Odlična ponuda

– Gosti su zadovoljni ponudom i cijenom i drago mi je da im se moja hrana sviđa. Napokon se i Zagreb priključio svjetskim metropolama, poput Londona i New Yorka koji ovakve akcije podržavaju već godinama – oduševljeno je rekao kuhar Nenad Komes.

Porcije koje će posluživati idućih dana neće biti znatno manje od uobičajenih.

– Budući da poslužujemo predjelo, glavno jelo i desert porcije su neznatno manje, ali jednako slasne – dodao je glavni kuhar.

Prijatelji Maja i Marko također su odlučili iskoristiti ovu priliku i počastiti se ručkom u restoranu u koji su planirali otići već dulje vrijeme.

– Ponuda je odlična, a cijena još bolja. Ugostitelji bi češće trebali provoditi sličnu akciju – komentirali su prijatelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije