ne želi ga ostaviti

'Partner me ostavio jer sam odbila probati svinganje. Što da sad napravim?'

Foto: shutterstock
'Partner me ostavio jer sam odbila probati svinganje. Što da sad napravim?'
03.02.2021.
u 23:57
Idući dan samo je dobila poruku od njega da više ne želi biti s njom.
Pogledaj originalni članak

- Nisam htjela probati svinganje i moj partner me ostavio zbog toga. Ja imam 54 godine, a on 65. Upoznali smo se na stranici za upoznavanje prije dva mjeseca, ali još se nismo upoznali zbog pandemije koronavirusa - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Razgovarali su preko videopoziva i stvari su išle dobro, ali onda je on počeo pričati o svojoj seksualnoj prošlosti i spomenuo svinganje. Pitao ju je želi li probati svinganje s njim, a ona ga je odbila i rekla da ne želi to nikada probati. Idući dan je dobila poruku da više ne želi biti s njom pa za savjet pita stručnjakinju.

- U potpunosti imate pravo odbiti njegov prijedlog. Uvođenje drugih ljudi u vezu je rizično i može uzrokovati ogromne probleme i narušavanje povjerenja. Činjenica da je nestao tako brzo nakon što je saznao da ne želite svinganje sugerira da mu je glavni fokus bio pronalazak seksualnog partnera. Budući da vas ovo uopće ne zanima, iskoristite priliku za prekidom - odgovorila joj je Deidre.

Nismo znali da postoji "pravi" način za nošenje kućnog ogrtača! Pogledajte ovo!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GH
ghosts
12:43 04.02.2021.

'Partner me ostavio jer sam odbila probati svinganje. Što da sad napravim?' e sad placi kad nemas ocito svoj stav....

NA
nahtt1
01:07 04.02.2021.

Sada možeš da se javiš meni, jer ni ja ne volim sviganje. Ali uvijek nekako pokupim kartone na temi tko koga i zašto obrađuje. Izgleda da je i moderator deidra koji niti je siguran u svoju seksualnost, a još manje je upućen u pravila o tome kako se dijele kartoni. Ne dijele se kartoni zbog toga što se tebi nešto ne sviđa napisano, već zbog kršenja pravila. Inače, komentiranje nema smisla.

Avatar acivij
acivij
00:36 04.02.2021.

Nije bolest samo ono što se vidi i što boli ... Ovakvi veleumni uradci su dokaz!