Toblerone tunel

Ovo je najnoviji trend za poziranje, a posebno će se svidjeti muškarcima

Foto: Instagram
Toblerone tunel
Foto: Instagram
Toblerone tunel
Foto: Instagram
Toblerone tunel
24.05.2018.
u 08:46
Ne sumnjamo da će i društvene mreže brojnih Hrvatica uskoro preplaviti fotografije u ovoj pozi
Pogledaj originalni članak

Poznate mlade žene pokrenule su novi trend na društvenim mrežama koji u prvi plan stavlja stražnjicu, no povezan je s jednom od najpopularnijih čokolada na svijetu.

Riječ je o 'Toblerone tunelu', malenom prostoru između unutarnjih bedara koji kod mnogih žena čini oblik trokuta kada ih se fotografira sa stražnje strane.

Žene diljem svijeta već su zaluđene tim trokutićem pa se mnoge trude napraviti pozu u kojoj će ga istaknuti.

Ne sumnjamo kako će fotografije stražnjica preplaviti i profile na društvenim mrežama brojnih Hrvatica, što je u svakom slučaju bolje od fotografiranja nožnih prstiju uz more ili pak 'hrenovki', odnosno natkoljenica koje smo dosad imali prilike viđati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar marlony
marlony
10:04 24.05.2018.

Nitko ne želi takvu jadnu kćer da joj svi komentiraju međunožje i guzicu - a hvale kad je tuđa. To je to muško ultra-licemjerje !

PR
prajdali100
08:59 24.05.2018.

Ima li članak o nekom nobelovcu, pronalasku, intrigantnom romanu.... ovo što radite postaje degutantno.

JA
jamesd
10:08 24.05.2018.

Ta će dobro odgajat dijete. Preko slikanja oblika guzice ide jako dobro učenje djece u dobre ljude ! Usađene ljudske vrijednosti za dijete kakve bi i ti htio su vrhunske !