ništa ne vjeruju i sve provjeravaju...

Ovi će horoskopski znakovi najvjerojatnije špijunirati svoje partnere

Foto: Shuttershock
Ovi će horoskopski znakovi najvjerojatnije špijunirati svoje partnere
05.01.2022.
u 07:00
Na prvom su mjestu Lavovi kojih je čak 75 posto priznaje da povremeno provjeri tajne svpjih partnera.
Pogledaj originalni članak

Ako i niste nikad pregledali partnerove poruke ili potražili nečije ime među mejlovima, vjerojatno ste barem bili u iskušenju; a astrolozi kažu da su neki horoskopski znakovi tome skloniji od drugih.

U svibnju 2020. Divorce Magazine je sa stručnjacima Psychic Worlda proveo anketu u kojoj je 2.112 sudionika odgovorilo na pitanje jesu li kad pregledali mobitele i računala svojih partnera. Ti su sudionici zatim podijeljeni prema svojim horoskopskih znakovima, a evo što su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

 Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par

Lav

Na prvom su mjestu Lavovi kojih je čak 75 posto priznalo da povremeno provjeri tajne svojih partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklijevati preuzeti 'stvar u svoje ruke' ako misle da je ti potrebno. Budući da su Lavovi iznimno neovisni i imaju karizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj osobnosti i mogu zadovoljiti njihove potrebe.

- Svatko tko se nada da će napredovati u vezi s Lavom treba se osloniti na optimizam, ljubav prema životu i prihvaćanje luksuza, jer čak i najskromniji lav traži kraljevski tretman.

Rak

Anketa je otkrila da 71 posto Rakova gleda mobitele i računala svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju puno pažnje obraćati na ljude koje vole. Rakovi uživaju imati 'stalnog suputnika' i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

Riba

Na trećem su mjestu liste 'njuškala' Ribe sa 69 posto, no kad ih se jednom uhvati u špijuniranju više neće ponoviti i vjerojatno će iz toga naučili lekciju. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dopuste osjećajima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu zaviriti u partnerovu intimu.

- Lako im prevladaju emocije pa se Ribe često moraju prisiljavati da 'ostanu na zemlji' - piše Best Life Online.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.