Jeste li idealan kandidat?

Ovako zvuči savršen oglas za posao: Pogledajte 25 božićnih filmova u 25 dana i dobit ćete 16 000 kuna!

Foto: Shutterstock
Ovako zvuči savršen oglas za posao: Pogledajte 25 božićnih filmova u 25 dana i dobit ćete 16 000 kuna!
02.12.2020.
u 15:30
Jedini uvjet za posao je da imate vlastiti uređaj za gledanje.
Pogledaj originalni članak

Tvrtka koja stoji iza stranice Reviews.org ove godine traži novog zaposlenika - i to za vrijeme blagdana. Traže osobu koja bi mogla pogledati 25 božićnih filmova u isto toliko dana, a nagrada je nešto više od 16 200 kuna (2500 dolara). Osim što ih treba pogledati, osoba treba napisati osvrt za svaki film, prenosi New York Post.

Uz novčanu nagradu, zaposlenik koji ovo uspije odraditi, dobit će godišnju pretplatu na sve kanale za gledanje filmova i serija - Netflix, HBO, Disney +, Amazon Prime, Hulu, Max, Apple TV+ i Hallmark Movies.

Mate Rimac dječaku ispunio san! Provozao ga je u svom automobilu! 

Sami možete izabrati koji će to filmovi biti, ali kompanija je napisala popis preporuka na kojem su se našli klasici poput Sam u kući, Polar express, Grinch i New Year's Eve.

Jedini uvjet za posao je da imate vlastiti uređaj za gledanje.

Nažalost, prijaviti se mogu samo stanovnici SAD-a, ali ovaj oglas za posao zvuči savršeno i definitivno bismo voljeli da se takva pozicija otvori i kod nas.

Ovo su najbolji božićni filmovi za koje niste znali da su nastali prema knjigama:

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Foto: IMDb
Foto: IMDb
Foto: IMDb

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:54 02.12.2020.

ne valja mi nijedan osim bijeli bozic