Otvoren natječaj za novinarsku nagradu Velebitska degenija

Otvoren natječaj za novinarsku nagradu Velebitska degenija

13. 03. 2018. u 08:00
Nagrada „Velebitska degenija“ sastoji se od novčanog iznosa u visini od 10.000 kuna i plakete.

Hrvatsko novinarsko društvo i HEP Opskrba su obavili natječaj za godišnje nagrade Velebitska degenija za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša. Prijaviti se mogu radovi objavljeni u tisku i na internetu, na radiju i televiziji te za fotografiju u razdoblju od 1. ožujka 2017. godine do 28. veljače 2018. godine.

Prva nagrada „Velebitska degenija“ dodijeljena je 1999. godine i od tada se kontinuirano dodjeljuje za tri područja (tisak i internet, radio i TV), dok je od 2016. godine uvedena i nagrada u kategoriji najbolje novinske fotografije.

Godišnju nagradu za najbolje novinarske radove u zaštiti okoliša „Velebitska degenija“, pokrenuli su 1998. godine Zbor novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva i tvrtka APO, koju je 2016. godine naslijedila druga članica HEP grupe - HEP Opskrba. Nagrada „Velebitska degenija“ sastoji se od novčanog iznosa u visini od 10.000 kuna i plakete.

Rok za dostavu prijedloga je 3. travnja 2018., a više informacija o natječaju se može pronaći na internet stranicama Hrvatskog novinarskog društva.

1. - 30. ožujka U tijeku je "Svjetlo na zajedničkom putu" - HEP-ov natječaj za dodjelu donacija za 2018. godinu

Humanitarno Svjetlo HEP-a za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Ordinacija iz bajke Nova soba i kupaonica olakšat će boravak pacijentima u Klinici Vuk Vrhovac

Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".