Obmanjuju li nas?

Otkrivamo 10 velikih tajni koje vam zaposlenici restorana nikada neće reći!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
21.12.2017.
u 12:48
Miris hrane dopire do vaših nosnica – s razlogom!
Pogledaj originalni članak

Najbolje vrijeme za odlazak u restoran brze prehrane je nije ono koje vam preporučuju! Odnosno idealno vrijeme je zapravo u "top terminu" dok je najveća gužva, oko 7 ili 12 sati! Iako ćete teško doći na red, tad je hrana najsvježija!

Ako želite svježe pečen, hrskav i friško spremljen pomfrit, tajna je sljedeća: Naručite ga bez soli! Naime, krumpirići se sole tek kad se napuni cijela kašeta pa vrlo brzo prestanu biti svježi. Pa ako naručite bez soli, dobit ćete friško pečene!

Miris hrane dopire do vaših nosnica - s razlogom! Naime, neki restorani namjerno ostavljaju vrata kuhinje otvorenima, kako bi namamili klijente na svoj proizvod!

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DO
dommar36
15:23 21.12.2017.

Nevjerojatno glup članak

MT
makan tahi
11:46 22.12.2017.

kaj da pljuju u hranu, pa to znam

Avatar reference
reference
14:30 21.12.2017.

I bas morali biti crnci i dollari na slici ili te "tajne" vaze samo za ameriku.