ovo nismo znali

Otkrila odličan trik za pranje čaša za vino u perilici suđa: Evo što napraviti ako vam isprva ne stanu

Foto: shutterstock
Otkrila odličan trik za pranje čaša za vino u perilici suđa: Evo što napraviti ako vam isprva ne stanu
14.05.2021.
u 07:00
Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te prikupio više od 6,5 milijuna pregleda i 500 tisuća lajkova
Pogledaj originalni članak

Korisnica TikToka @amandajosefinaa ostala je šokirana kad je pogledala video koji joj je pokazao kako bolje iskoristiti perilicu posuđa. Odlučila je trik podijeliti s drugim korisnicima te brzo oduševila mnoge, kako piše Mirror.

Perilica posuđa veliki je izvor bakterija: Evo gdje se one nalaze i kako ih se riješiti!

Foto: Thinkstock
perlica posuđa

Na svom profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako čaše za vino lako mogu stati u perilicu suđa, a sve što treba napraviti jest pomaknuti jednu stvar – kopču sa strane ladice. Kada se ona pomakne, čaše lako stanu u perilicu i savršeno se očiste.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te prikupio više od 6,5 milijuna pregleda i 500 tisuća lajkova, a mnogi su otkrili kako nisu znali za tu mogućnost u perilicama. – Imam istu perilicu, upravo sam probao trik i ostao zapanjen – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

@amandajosefinaa

##stitch with @frunpalandet86 all this time 🙃

♬ Hard Times - Paramore

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.