bila je razočarana i tužna

Odletjela na Bali na prvi spoj, a muškarac se nije ni pojavio: ‘Našli smo se na istom povratnom letu’

Foto: Tik Tok
Odletjela na Bali na prvi spoj, a muškarac se nije ni pojavio: ‘Našli smo se na istom povratnom letu’
27.12.2022.
u 13:30
Odjednom je potpuno prekinuo komunikaciju, a onda ju je i prestao pratiti na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Žena iz Sydneyja, koja je doletjela na Bali na prvi spoj, opisala je užasan trenutak kada je shvatila da je izigrana. Jess Austen, 29, uskočila je u avion za Indoneziju kako bi upoznala muškarca s kojim je razgovarala preko interneta nekoliko mjeseci prije nego što ju je pozvao da mu se pridruži na odmoru. No, nakon što je platila letove i putovala više od šest sati, Jess je rekla da se osjećala 'glupo' i 'posramljeno' kad se muškarac nije ni pojavio, ostavivši je da se sama brine za sebe u stranoj zemlji, piše NY Post.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak!

Foto: Getty Images, LPI
Par, ljubavpar
Foto: Shutterstock
Veza
Foto: Thinkstock
par u krevetu
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par, ljubavpar
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
par u kadi
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

- Pitao me hoću li doći kod njega na Bali i ja sam odmah pristala. Znam biti impulzivna u svojim odlukama - rekla je i pokazala poruke između njih u kojima par planira spojeve i putovanja u različite dijelove popularne turističke destinacije.

U jednom joj je trenutku čak poslao poruku u kojoj je rekao: "Prilično sam oduševljen idejom da dolaziš", a u drugom je napisao: "Znači, vidimo se u ponedjeljak navečer, 100 posto?" Međutim, nakon što je sletjela kasno navečer, nije se čula s njim, ali kako je par trebao provesti tjedan dana zajedno, Jess nije bila previše zabrinuta. Izmijenili su nekoliko poruka, a on je neprestano pokušavao pomaknuti datum njihovog susreta, dok na kraju s njegove strane komunikacija nije bila potpuno prekinuta, nakon čega ju je i prestao pratiti na Instagramu.

- Pokušala sam ne dopustiti da me previše optereti i iskoristila sam to vrijeme kao vrijeme koje mi je potrebno za punjenje, ali definitivno sam bila razočarana - rekla je.

No, to nije bilo sve, pa se tako Jess susrela s njim na povratnom letu prema kući, gdje se ponašao kao da ona ne postoji.

- Sjedio je ispred mene pa sam ga vidjela u stvarnom životu i barem potvrdila me nije prevario što se tiče toga kako izgleda. Ignorirao me, ako me je vidio, ali kako ne bi? Stajala sam pokraj njega i čekala da uđem u svoj red. Voljela bih da sam rekla nešto da ga prozovem, ali bilo mi je malo neugodno što sam prešla cijeli taj put, bila izigrana i sada sam u avionu sama iza njega - ispričala je, te dodala da je muškarac cijelo vrijeme gledao prema dole i nijednom se nije osvrnuo. 

@jesszautsen #balidate #balifirstdate #firstdate #boydrama #boytea #ghosting #ghostingisreal #boygossip ♬ original sound - Jess

U Jessinom TikTok videu, koji je pogledan više od 35.000 puta, podijelila je poruke od datuma kada se muškarac nije pojavio na spoju. Priznala je da je namjeravala snimiti sladak i fora video o tome kako ju je pozvao na Bali, no da će umjesto toga pričati o tome što nije u redu s muškarcima. Budući da je njezin video postao viralan, uspjela je nakratko porazgovarati s njim, a on je objasnio zašto je napravio to što je napravio.

- Rekao mi je da je upoznao nekoga na Lomboku i bilo mu je neugodno jer je tražio da dođem skroz do ovdje, pa je jednostavno nestao. Rekla sam mu koliko je to kukavički i da me nije trebao pozvati ako je išao s namjerom da upozna bilo koga i zabavlja se. Očito nije bilo nikakve važnosti u susretu sa mnom iako me pozvao. Bilo je tako okrutno - dodala je. 

Korisnici su bili ljuti zbog njegovog postupka i u komentarima su ženi pružili podršku.

- Tko to radi? Kakva kukavica. Ti si prelijepa i ne treba ti on - napisala je jedna korisnica.

- Tako sam ljuta na njega, ovo tako nije u redu - dodala je druga.

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

 

Savršena je

Suzy Josipović ima izvrstan recept za focacciu, iskoristite ga i obogatite blagdanski stol domaćom talijanskom pogačom

Focaccia je okrugla tanka pogača rađena s maslinovim uljem, koja se priprema u mediteranskim zemljama, najčešće u Italiji. Osnova je tijesto za kruh tj. za pizzu, ali se obavezno radi s maslinovim uljem i dodaje neki mediteranski začin poput ružmarina ili majčine dušice ili pak češnjaka, sušene rajčice, sira, slanih srdela, kapara ili nečeg drugog...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar urok_eye
urok_eye
21:24 27.12.2022.

Tako je to kad se predstaviš kroz filtere, pa kad te vidi neprepoznatljiva si. Tebe bi trebalo biti sram

Avatar Behemot
Behemot
06:11 28.12.2022.

Muškarac se pojavio, ali kada ju je vidio nije se javio. Izbirljiv mladac. Trebala je uzeti neku staru konjinu kojoj je glavno da je žensko ;)

OT
otrovnijezik
05:12 28.12.2022.

Pojačaj grijanje u sobi možda i IQ poraste.