kako je zaštititi?

"Novac nestaje s maminog računa otkad je u vezi s mlađim muškarcem"

Foto: Getty Images
"Novac nestaje s maminog računa otkad je u vezi s mlađim muškarcem"
18.03.2019.
u 21:55
Riječ je o čovjeku koji puši marihuanu, nikada nije radio u životu i uzima novac od njegove majke.
Pogledaj originalni članak

"Novac nestaje s računa moje majke otkada je u vezi s mlađim muškarcem..."

Tim je riječima započeo svoju ispovijest 35-godišnji muškarac čija je 68-godišnja majka u vezi s 38 - godišnjim muškarcem. Tvrdi kako nakon smrti oca, živi s majkom kako bi joj pružio potrebnu njegu, a ona je online upoznala nekog muškaraca koji se ubrzo doselio k njima. Riječ je o čovjeku koji puši marihuanu, nikada nije radio u životu i uzima novac od njegove majke.

"Nakon smrti, majka je naslijedila neki novac od oca, slabijeg je zdravlja i brinem o njoj. No, otkad je taj muškarac kod nas, sad već tri tjedna, iz kuće su nam počele nestajati stvari i novac. Mislim da ga se moja majka boji, gurnuo ju je i ima nekoliko modrica na ruci. Kako je mogu zaštititi?"

Deidre s portala The sun odgovorila je zabrinutom sinu da slučaj mora prijaviti nadležnim službama kako bi zaštitio majku. Cijelu će situaciju, tvrdi, možda pratiti i odvjetnik. Riječ je o iskorištavanju i mogućem zlostavljanju pa je svakako potrebno uključiti nadležne institucije. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona - Pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
00:22 19.03.2019.

Pa koliko ja shvaćam radi se o tipičnom hrvatskom političaru... nikada nigdje nije radio ... ispire mozak svojim biračima (pristojno rečeno) i uzima lovu...

ST
stefj
00:04 19.03.2019.

Kako čovjek ne radi? Pa zabavlja gospođu i to masno naplaćuje...

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:36 18.03.2019.

Trebali su sinu predložiti da se učlani u HDZ, i zgazi autom tog muškarca na ulici, ako će biti problema samo neka kaže da je iskočio iz grma, na mjestu gdje nema pješačkog prijelaza....