Promo

Niže temperature, niže cijene! Rasprodaja zimskih jakni na Mondu

Foto: Mondo.hr
Niže temperature, niže cijene! Rasprodaja zimskih jakni na Mondu
VL
Autor
PR Članak
26.11.2015.
u 10:57
Vaša jakna nije dovoljno topla? Provjerite odličnu ponudu zimskih jakni na Mondo.hr jer u tijeku je rasprodaja.
Pogledaj originalni članak

Planirate li skijanje ili za ovu sezonu tražite posebno tople jakne, provjerite ponudu koju je za vas izdvojio Mondo.hr jer Champion, Umbro, Ellesse i Li Ning zimske jakne nalaze se na rasprodaji.

Tražite li retro dizajn, Umbro donosi modele koji su uvijek u modi već od 299,99 kn, no tražite li jakne koje će se uklopiti u svaki sportski, ali i casual stil, Champion vam donosi tople zimske modele uz uštedu do 320 kn. U ponudi su i ženski modeli te kvalitetne Ellesse skijaške jakne za 389,99 kn,

Provjerite cjelokupnu ponudu jakni na odličnoj rasprodaji!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr