nedostaje joj intima

'Nisam imala seks s dečkom otkako me njegova majka optužila za varanje'

Foto: shutterstock
'Nisam imala seks s dečkom otkako me njegova majka optužila za varanje'
09.02.2021.
u 20:10
Preselila se kod svog dečka i njegove mame nakon što su bili zajedno šest mjeseci
Pogledaj originalni članak

- Otkako me majka mog dečka optužila za varanje, nisam imala seks s njime. Iako on govori da mi vjeruje, sada postoji neka nevidljiva prepreka među nama - napisala je jedna djevojka za psihoterapeutkinju Deidre.

Preselila se kod svog dečka, koji ima 26 godina, i njegove mame nakon što su bili zajedno šest mjeseci. No, vratila se roditeljima nakon četiri mjeseca jer se njegova mama uvijek miješala u njihovu vezu.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

- Imam 23 godine i prva sam djevojka svog dečka. Većinu jutra bi se smjestila na kraj našeg kreveta i čavrljala mu ni o čemu. Bilo je čudno. Onda mu je rekla da misli da sam ga prevarila. Znam da se osjeća nesigurno pred našim roditeljima, ali boli me kad me odgurne od sebe - nastavila je.

- Možda mu treba više privatnosti ili mu optužbe njegove majke lutaju po mislima. Zajednička šetnja je sve što trenutno možete učiniti. Organizirajte nekoliko seksi razgovora i izgradite njegovo samopouzdanje. Napetost je sjajan lijek - odgovorila joj je stručnjakinja.

Četke za kosu imaju rok trajanja, možda je vrijeme da ih promijenite!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.