sasvim drukčije

Nikada niste u reklamama vidjeli dlake na ženama? Niste ni mogli, sve do sada...

Foto: Instagram
Dlakave žene
Foto: Instagram
Dlakave žene
Foto: Instagram
Dlakave žene
Foto: Instagram
Dlakave žene
Foto: Instagram
Dlakave žene
02.07.2018.
u 09:30
Bilo je gotovo nezamislivo staviti dlake na ženskom tijelu u neki prvi plan. I to se nedavno promijenilo.
Pogledaj originalni članak

Jeste li ikada ugledali dlake na ženskom tijelu u reklamama za brijanje i depilaciju? Niste, jer niste ni mogli. I to se nedavno promijenilo. Naime, američka tvrtka za proizvodnju britvica Billie pokrenula je kampanju u kojoj su upravo dlake na ženskom tijelu u prvom planu.
 I to nisu fotografije modela, već "žena iz susjedstva" koje za snimku bilo kojeg dijela svojeg tijela s vidljivim dlakama na kućnu adresu dobivaju kvalitetnu britvicu spomenute tvrtke. Dosad niste mogli u oglasima i reklamama vidjeti ništa slično jer su modeli pred objektiv dolazili bez dlaka.
To je nešto na što ne obraćate pozornost sve dok vam netko na to ne ukaže. Čini se kako je kampanja naišla na pozitivne reakcije mnogih žena jer su društvene mreže u posljednjih tjedan dana preplavile fotografije uz hashtag #billie

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
13:39 02.07.2018.

A muf??? Hočemo slike mufića!! Puno slikica mufićaaa!!!

AU
austrougarskigeneral
18:19 02.07.2018.

sad smo vidjeli.