Bigamija

Nije znala za koga se udaje: Vjerovala mu je, a onda joj se javila njegova supruga...

Foto: Shuttershock
Nije znala za koga se udaje: Vjerovala mu je, a onda joj se javila njegova supruga...
17.01.2022.
u 07:00
Sve joj se srušilo nakon samo jedne poruke.
Pogledaj originalni članak

Kad je 2013. godine upoznala Simona, Britanka Monika odmah se, kaže, u njega zaljubila, a dvije godine kasnije par je već planirao vjenčanje. Ipak, brzo se pojavila sumnja jer se samo noć prije svadbe Moniki preko Facebooka javila žena koja je tvrdila da su ona i Simon već u braku...

On ju je uvjerio da je poruka laž i da više nije u braku, a budući da mu je povjerovala, sretni je par tu istu noć odletio za Prag i tamo izrekao svoje sudbonosno "da". Ipak, bračna sreća nije trajala dugo jer je Monika otkrila da je njen brak sa Simonom nevažeći, a on je na Facebooku objavio fotografije s vjenčanja, pa je već par sati kasnije uhićen zbog bigamije.

  U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com
Foto: iEmoji.com

- Bio je visok i plav, predivnih plavih očiju. Poznavala sam ga tek nekoliko sati i već sam bila zaljubljena - ispričala je za The Sun Monika koja je od početka znala da je Simon 'bio' u braku, a rekao joj da je 'sve sredio' sa svojom 'bivšom' suprugom Elizabethom.

- Rekao mi je da je u matičnom uredu saznao da njegov brak s Elizabeth ni nije legalan, jer mjesto svadbe nije bilo licencirano za bračne ceremonije - ispričala je, pa su njih dvoje počeli planirati svoje vjenčanje.

Kako se veliki dan bližio, Simon joj je čak i pokazao lažni e-mail iz matičnog ureda Shrewsbury, u kojem je 'crno na bijelo' pisalo da je brak s Elizabethom prema britanskom zakonu ništavan.

- Kad sam to vidjela potpuno sam prestala brinuti o tome - rekla je, jer je mislila da je on čovjek njenih snova, a život joj se, kaže, 'okrenuo naglavačke' kada je na Facebooku dobila poruku od njegove žene..

On ju je naime uvjerio da 'ne vjeruje ludoj Elizabethi' i ponovio da s njom nikad ni nije zakonski bio u braku, a ona je pomislila kako je grozna jer ga je napala...

Ipak, nekoliko mjeseci kasnije shvatila je da je to još muči pa je odlučila kontaktirati matični ured iz kojeg je stigao mejl koji je njemu bio dokaz.

- Znam da sam trebala prije provjeriti govori li Elizabetha istinu, ali Simon je bio ljubav mog života i nisam imala razloga ne vjerovati mu - kaže ona, no ubrzo je doznala istinu i ostavila ga.

Mjesec dana kasnije Simon je uhićen i odmah optužen, a na sudu je priznao bigamiju i lažnu izjavu u svrhu sklapanja novog braka. U zatvoru je proveo šest mjeseci, a Monika ga, kaže, ne želi više nikad vidjeti.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:10 17.01.2022.

osobe ne mozes nikad upoznat 100 posto svi glume i lazu.