Što biste vi učinili?

Nije htio mijenjati pelene pa se skrivao u zahodu, ali majka je našla rješenje!

Foto: GettyImages
Nije htio mijenjati pelene pa se skrivao u zahodu, ali majka je našla rješenje!
09.01.2020.
u 23:13
Ovaj novi otac nije htio pomagati svojoj ženi kod brige o djeci pa je smislio kako to izbjeći, ali ne zadugo.
Pogledaj originalni članak

Ovaj mladi par trenutno je na porodiljnom dopustu kako bi se brinuo o svojim blizancima koji nemaju ni godinu dana.
Ali kada se radilo o mijenjanju pelena ili hranjenju djece, ova majka shvatila je da njen muž to izbjegava i to odlaskom na zahod, piše mirror.co.uk.

Majka je podijelila kako njen muž svaki put kada ide u zahod uzme svoj mobitel sa sobom i provede najmanje pola sata gledajući videe i provdeći vrijeme na društvenim mrežama.

Kaže kako je najgore kada to napravi za vrijeme hranjenja. Ona nahrani jedno dijete i spremi ga na spavanje i čim krene hraniti drugo dijete, prvo krene plakati jer gleda kako drugo jede, a on ne. 

Zatim čim spusti jedno dijete da umiri drugo, ono krene plakati jer želi dodir roditelja. Tek nakon što bi majka uspjela smiriti oboje, njen muž bi se pojavio i pitao zašto su djeca toliko dugo plakala.

Primjetila je da u deset dana, samo dva dana joj je muž pomogao oko djece i nije išao sakriti se u zahod pa je odlučila napraviti nešto u vezi toga.

Svaki put kada on ode u zahod, mjeri mu vrijeme i nakon deset minuta gasi WiFi. Tako je uspjela smanjiti njegovo vrijeme skrivanja i dobiti dodatnu pomoć.

Iako je njen muž bio ljut na njeno riješenje, dobila je puno podrške od ljudi na Internetu koju su rekli kako je ona u pravu da to radi jer izbjegava svoje dužnosti roditelja i ignorira svoju djecu dok plaču.

Pogledajte što žene kažu kako je bilo ženama nekad, a kako danas:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PE
perica2020
00:46 10.01.2020.

a i ove današnje mame su za tuki a ne za djecu.