presladak je

Neodoljivi psić postao viralni hit: Nasmijao mnoge reakcijom kad je dobio samo dvije kuglice hrane

Foto: TikTok
Neodoljivi psić postao viralni hit: Nasmijao mnoge reakcijom kad je dobio samo dvije kuglice hrane
06.10.2020.
u 07:00
Umjesto pola šalice hrane koju inače dobije, ovaj pomeranac dobio je samo dvije kuglice hrane.
Pogledaj originalni članak

Neodoljiv pomeranac Pao postao je zvijezda društvenih mreža zbog svoje reakcije na premalo hrane u zdjelici nakon što ga je vlasnica stavila na ‘dijetu’. Janeiza iz Tajlanda podijelila je video na Tik Toku u kojem je pokazala kako je njezin pas reagirao na dobivanje samo dvije pseće kuglice hrane te ubrzo postala hit na društvenim mrežama s gotovo 20 milijuna pregleda, prenosi Daily Mail.

U kratkom videu, Janeiza svom psu daje samo dvije kuglice hrane te čeka njegovu reakciju. U početku nije shvatio da ga zeza. Kad je vidio malu količinu hrane koju mu je Janeiza ulila u zdjelu, osvrnuo se prema njoj i stao mirno, čekajući još. Međutim, kad dodatna hrana nije došla, štene je lupilo šapama po zdjelici, bacajući je u zrak, te bijesno zarežao.

@pao_family

Mom : I think you need to diet?Pao : I don't agree!!!😡 ##ios14 ##paomonomiu ##สุดปัง ##กล่องข้าวน้อยจ้าแม่ ##pomeranian ##ฉันเหมือนใคร ##คำถามคว้ามง

♬ เสียงต้นฉบับ - 🐶Janeiza🤍

Mnogi su ostali oduševljeni osobnošću i karakterom koje je ovaj maleni psić pokazao svojoj vlasnici. Neki su također rekli da se ne mogu prestati smijati koliko je brzo pomeranac bio ispunjen bijesom.

- U samo nekoliko sekundi njegov pogled napunio se mržnjom. Stvarno ima snažan karakter, samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Uspješni Leo sa samo 14 godina otvorio je vlastitu tvrtku:

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZJ
Zjako
07:38 06.10.2020.

Nije pre-slatko da reži i napada vlasnika. Moji Rotići se krevelje i maze za još a ne agresiva prema vlasniku. Ovaj video je glup a ne sladak.