Postoje čokolade, čokolade i - čokolade ... Svaka od njih priča svoju priču, nosi arome, slatkaste, gorkaste, pa čak i okuse dima, karamele, kave, ćilija ... No, kada jednom zakoračite su svijet pravih čokolada i dopustite da vam majstori čokolade objasne razliku između šečernih tabli iz samposliuge i čokolade, te otvorene vidike prema omiljenoj slastici - više ništa nije isto.
Čokolada za kou se može reči da je ‘majka čokoladi’ - ona koju proizvodi Barry Callebaut stigla je i k nama. Do sada rezervirana za profesionalce koji su od nje izdvodili slatke priče odnedavno je dostupna i kao neodoljivi napitak. Stiže u šest boja, aroma i intenziteta - tamna, bijela, mliječna, karamel, med i cappuccino. Neodoljiva topla čokolada Callebaut dolazii iz Belgije , a njena jedinstvena aroma mamac je za nepca pogotovo kada se živa spusti i približi nuli. Linea caffe barovi u zagrebačkom Središću i Strojarskoj ulici mjesto su gdje se može kušati psolastica koju stiže iz Callebauta, jednog od najstarijih europskih proizvođača čokolade koji prati proces obrade kakaovca od žetve do proizvodnje najfinije čokolade.
Linea Caffe barovi odišu toplinom, obiteljskim ugođajem, vrhunskom uslugom gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu. A osim vrhunske belgijske čokolade i provjerene Julius Meinl 1862 Premium kave u svojoj ponudi imaju preko 15 vrsta piva iz Njemačke, Češke, Belgije te iz naše Istre, a također u svojoj ponudi imaju i bio čajeve koji se sastoje od organskih sastojaka iz najboljih čajnih vrtova svijeta u čijim se okusima susreće istok i zapad.