Izgleda nevjerojatno

Nekada su imali 'najružniju kuću u ulici', a sada su svi oduševljeni: 'Jeste li je srušili pa izgradili novu?'

Foto: Twitter
Nekada su imali 'najružniju kuću u ulici', a sada su svi oduševljeni: 'Jeste li je srušili pa izgradili novu?'
06.07.2020.
u 12:15
Njihova kuća imala je skroz neobičan i nepraktičan raspored, a nakon tri godine preuređenja, napokon su dobili svoju kuću iz snova.
Pogledaj originalni članak

Joanne Lewis iz Ujedinjenog Kraljevstva otkrila je kako je nekada imala ‘najružniju kuću u ulici’, ali nakon tri godine preuređenja, njezina kuća pretvorila se u pravu kuću iz snova. Ova odlična transformacija kuće mnoge je oduševila, ali i mnogi se pitaju je li ovo stvarno ista kuća ili je sagrađena nova, prenosi The Sun.

Ova majka dvoje djece i njezin partner kupili su kuću 2017. godine, ali otkrili su kao je bila ‘naopačke’, s kupaonicom i spavaćim sobama u prizemlju te kuhinjom i dnevnim boravku na katu. Stoga su krenuli s renovacijama kako bi nešto klasičniji raspored soba, a cijeli proces Joanne je objavila na društvenim mrežama.

Skinuli su tapete, rušili zidove, preuredili cijelo dvorište, pa čak i dodali novo stubište. Kući su dodali i novi kat te je pretvorili u kuću s četiri sobe, dvije kupaonice i dva balkona s pogledom na more.

- Moderna kuća pored mora sada je rezultat nečega što je prije bila garaža te se pretvorila iz dvosobne u četverosobnu kuću. Još uvijek je u procesu uređivanja, ali uskoro je gotova - rekla je Joanne na svojim društvenim mrežama.

Njezina objava prikupila je više od 40 tisuća lajkova, a ljudi nisu mogli vjerovati da je to ista kuća.

- Jeste li je srušili i sagradili novu? Izgleda fantastično - komentirao je jedan muškarac. ‘Wow! Koja odlična transformacija - složila se jedna djevojka.

- Ovo je odlično, svaka čast! Izgleda kao da ste imali stvarno puno posla - glasio je jedan komentar.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.