Opasno je

Ne stavljajte fotografije ključa kuće na društvene mreže, evo zašto

Foto: Shutterstock
Ne stavljajte fotografije ključa kuće na društvene mreže, evo zašto
25.03.2021.
u 10:30
Kyle Mattison, poznat i kao That Property Guy, podijelio je na TikToku video u kojem objašnjava zašto nikada ne biste trebali fotografirati ključeve svog doma i objaviti to na društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Kupili ste novi stan ili kuću i želite tu predivnu vijest podijeliti s prijateljima, jasno, ali ipak razmislite dva puta hoćete li objaviti fotografiju na kojoj se ključ jasno vidi na svojim društvenim mrežama. Kyle kaže kako se preko fotografije ključ može kopirati, pa ste ovim postupkom zapravo provalnicima olakšali posao. "Skrivajte ključeve svog doma baš kao i neke druge privatne informacije", savjetuje. 

Pogledajte video:

@thatpropertyguy

DON’T DO THIS when you get keys to your new home! 🔑🏡 ##house ##tip ##lifehack ##home ##firsttimehomebuyer ##fyp

♬ Sugarcrash! - ElyOtto

Iako je Kyle rekao da ne objavljujete one fotografije na kojima se vidi cijeli ključ, ljudi su u komentarima objave pisali da se ne bi nikakva fotografija trebala staviti jer se ključ može kopirati i putem broja koji je ugraviran na njemu, prenosi Mirror.

"Također, ne otkrivajte lokaciju doma", napisala je jedna osoba dok je druga dodala da se fotografije kuće, adresa, ključevi i automobil ne bi uopće trebali objavljivati na društvenim mrežama.

Pogledajte kako su lopovi ukrali skupocjeni Mercedes - imali su ključeve:

Foto: Screenshot/Twitter
Kraša automobila

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.