Problem u godinama

'Nalazim se sa ženom koja je starija od mene 25 godina, a mislim i da sam se zaljubio'

Foto: Thinkstock
'Nalazim se sa ženom koja je starija od mene 25 godina, a mislim i da sam se zaljubio'
09.11.2019.
u 23:00
On ima 30 godina, a ona je rastavljena i atraktivna žena od 55 godina. Upoznali su se na tulumu, a ona poznaje njegove roditelje
Pogledaj originalni članak

Iako je razlika u godinama velika, čini mu se kako se zaljubio u nju. Nalaze se jednom ili dva puta tjedno, a ne zna kako da je pita što ona osjeća prema njemu pa je savjet tražio kod stručnjakinje za seks Deidre, s portala The Sun.

Foto: Getty Images

Slučajno je završio kod nje doma i počeli su s poljupcima, a jedno je vodilo drugome. Uskoro su završili u krevetu i viđaju se stalno.

"Odlično se provodim i imam odličan seksualni život sa starijom ženom i počeo sam se zaljubljivati. Bojim se da ona ne misli isto o meni."

Nikada mu nije ništa rekla, ali spomenula je samo da je odličan ljubavnik. "Uživam u seksu, ali nisam siguran za razliku u godinama. Ona je samo nekoliko godina mlađa od mojih roditelja, dok njezina djeca nisu puno mlađa od mene. Ne želim nikoga uznemiriti i ne znam što da napravim." 

Deidre mu je napisala: "Ovi osjećaji mogu biti obostrani. Trebali biste razgovarati i vidjeti gdje ovo sve ide. U suprotnome bi jedno od vas dvoje moglo ostati povrijeđeno. Neki ljudi su jako sretni, bez obzira na razliku u godinama."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
deda1234
09:10 10.11.2019.

Kako mana?