Iluzija

Nakon 25 sekundi gledanja u ovu fotografiju pogledajte u zid: Što vidite?

Foto: Optics4Kids
Nakon 25 sekundi gledanja u ovu fotografiju pogledajte u zid: Što vidite?
08.06.2020.
u 15:41
Gledajte u crnu žarulju 25 sekundi, a zatim pogledajte u bijeli zid.
Pogledaj originalni članak

Ova optička iluzija traži od vas da gledate u fotografiju punih 25 sekundi, bez ometanja, a nakon toga pogledate u bijeli, čisti zid, piše The Sun. Iako je namijenjena djeci, zabavila je i odrasle na internetu. 

Foto: Optics4Kids

Majke pokrenule novi izazov: Svojim bebama u ruke daju jaja da vide koliko su nježne!

Što vi vidite kada pogledate u zid?
Trebala bi vam se 'ukazati' žarulja koja svijetli!

Optičke iluzije počnu imati smisla onda kada shvatite da nisu naše oči te koje ih stvaraju i da one gotovo i nemaju veze s tim. Glavnu ulogu igra mozak koji stvara sliku. 

Uspješni

Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama

Aircash ostvaruje 50 milijuna kuna mjesečnog prometa slanja novca i plaćanja, a kreću i s uslugom plaćanja računa skeniranjem barkoda koji se nalaze na računima, a ta je platforma lani na tržište pustila Aircash digitalni novčanik, kojim možete novac uplatiti karticom, ali i gotovinom, nadoplatiti ENC uređaje, platiti parking i platiti bon za mobitel…

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
18:59 08.06.2020.

Vidim Bandića na zidu,jel to normalno??

GU
Gumbar136
18:49 08.06.2020.

urca