Preslatki su

Najslađi prizor kojeg ćete danas vidjeti: Psić grli 'brata' mačka dok gledaju kroz prozor

Foto: ViralHog.com
Najslađi prizor kojeg ćete danas vidjeti: Psić grli 'brata' mačka dok gledaju kroz prozor
05.03.2020.
u 19:22
Psić Bo i mačak Jasper imali su predivan trenutak kada su zajedno promatrali ptice, a sve je uhvatila njihova vlasnica.
Pogledaj originalni članak

Lisa Plummer iz Indiane uhvatila je presladak trenutak kada je njen petomjesečni pas Bo sjeo pored njene mačke i 'zagrlio' je kako bi zajedno gledali kroz prozor, piše Daily Mail. Lisa je video podijelila na društvenim mrežama i napisala: "Bo jako voli svog mačjeg brata, ali me izluđuju s njihovim konstantnim kaosom. Ovaj presladak trenutak me potpuno raznježio da želim vratiti sve ružno što sam rekla o njima."

Pogledajte cijeli video Boa i Jaspera ovdje:

Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni videom i brzo su počeli dijeliti svoja mišljenja. "Ovo je najslađa stvar ikad!", glasio je jedan komentar, dok se drugi šalio: "Ti sredi ptice, ja ću vjeverice." Ostali su se isto šalili: "Ti i ja, Buddy. Mi ćemo vladati ovim gradom"

Nakon što je video postao viralan na društvenim mrežama, Lisa je rekla: "Bila sam tako uzbuđena što sam uspjela uhvatiti ovaj trenutak zbližavanja između dvije životinje i ljubav koju one dijele. On treba biti podijeljen svijetu. Želim da ljudi zapamte da trebaju usporiti te živjeti i voljeti u trenutku u kojem se nalazite."

Upoznajte psića Finleya kojeg uspoređuju s rock zvijezdama:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.