nova kolekcija

Najpoželjnije torbe ove sezone nose potpis Roberta Severa

Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
Robert Sever torbe
16.04.2015.
u 09:28
Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia (1790 kuna) koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu
Pogledaj originalni članak

Nova kolekcija torbi iz kreativne radionice modnog branda Robert Sever ugledala je svijetlo dana.

Torbe, koje će savršeno upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj koži, u bež i crvenoj boji s metalnim detaljima zlatne boje. Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever branda.

Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina deveta inkarnacija.

Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta ukrašena je kićankama i staklenim perlama.

Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo-torbici Karla  (990 kuna) koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac – remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Visokokvalitetne kože, ova torba s resama ukrašena je staklenim perlama.

Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia (1790 kuna) koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost i ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja – s klasičnim kožnim pojasom ili s malim, ultramodernim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca.

– U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko uvijek se protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše "signature" torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi – ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri ovog modnog brenda.

– Svaka torbica je posebna i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije iza nje.“

>>Robert Sever predstavio novu kolekciju namijenjenu mladenkama

>>Dinamičnost modela i boja u kreativnoj kampanji kolecije Roberta Severa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.