U skladu s prirodom

Najnježnija linija za čišćenje lica iz prirode

Foto: Nuxe
Najnježnija linija za čišćenje lica iz prirode
28.03.2012.
u 13:57
Da bi koža bila pravilno njegovana, potrebno je omogućiti joj da diše te da pravilno upije sve aktivne sastojke koje joj pružamo
Pogledaj originalni članak

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane kože. A da bi koža bila pravilno njegovana, potrebno je omogućiti joj da diše te da pravilno upije sve aktivne sastojke koje joj pružamo. Jedino je pravilno očišćena koža u mogućnosti apsorbirati sve aktivne sastojke koji su joj potrebni. Upravo je čišćenje namjena nove linije iz Nuxea za 2012. godinu.

Ženstvenija, s novim mirisima i teksturama koji izazivaju ovisnost, linija za čišćenje nježne ružičaste nijanse bogata je laticama ružičaste ruže iz Damaska s bazom kokosa i sjemenki pamuka koji štite hidrolipidni sloj kože.
 
U liniji se nalaze proizvodi koji će zadovoljiti sve tipove kože, no s posebnim naglaskom na osjetljivu. Ono što se kod Nuxeovih proizvoda posebno naglašava jest da su potpuno u skladu s prirodom, bez parabena, sapuna, alkohola i fenoksietanola, a neki od proizvoda imaju i više od 97 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

Novu liniju čine – micelarna nježna voda za čišćenje, hranjivo mlijeko za čišćenje, nježni tonizirajući losion, kremasti gel za čišćenje, micelarna pjena za čišćenje, nježan gel-piling te pročišćavajuća kremasta maska.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.