e, da...

Načini na koje možete otkriti vara li vas partner

Foto: Screenshot/telka.hr
Načini na koje možete otkriti vara li vas partner
29.04.2016.
u 12:20
Psiholozi tvrde da su prijatelji para nekada upućeniji u stanje veze nego sami partneri
Pogledaj originalni članak

Ako ste počeli sumnjati da vas partner vara, možda je vrijeme da malo šire otvorite oči. 

Pitajte prijatelja

Psiholozi tvrde da su prijatelji para nekada upućeniji u stanje veze nego sami partneri. Razlog je tome njihova emotivna odvojenost od situacije.

 

>>Znakovi koji upućuju da ste u vezi s nezrelim muškarcem

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
09:41 02.05.2016.

ovo sa društvenim vezama me nasmijalo...moj je otvorio samo svoj mail, super tajni face, i sve ostale novotarije ,al najsmješnije je što hoda okolo sa svojim pametnim telefonom, kojeg skriva, a da ne pričam kak veči dio dana sjedi na WC-u, nevjerojatno kak mu se probava "ubrzala"....a siroče...