srušen mit

Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta

Foto: Arhiva VL
Muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, žene deset puta
01.12.2011.
u 10:49
Znanstvenici su opovrgnuli mit da muškarci svako malo pomisle na seks i utvrdili da ne razmišljaju o seksu puno više od žena koje čak 25 puta dnevno pomisle na hranu
Pogledaj originalni članak

Mit da muškarci misle svakih nekoliko sekundi na seks opovrgnula je studija prema kojoj oni ne razmišljaju o seksu puno više od žena! Žene pak više razmišljaju o hrani nego o seksu, tvrde sa Sveučilišta Ohio State.

Prema studiji, muškarci o seksu razmišljaju 19 puta na dan, a ženama ista misao kroz glavu prođe desetak puta. Žene na hranu pomisle 25 puta, a muškarci 18 puta na dan.

Ipak, neki muškarci na seks pomisle i do 388 puta na dan, a kad bi mit o tome da svakih sedam sekundi pomisle na seks bio točan, muškarcima bi seks samo u jednom danu pao na pamet  više od 8000 puta.

Studija je obuhvatila 163 studentica i 120 studenata.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

DK
dkatica2
22:52 02.12.2011.

ja sam na šanku 20 puta na dan , a kad moram sexati to mi je kazna božja

HE
HEBOS
12:01 01.12.2011.

Nije istina. Moja pomisli samo kad ja navalim. A i to joj je previše. To možda neke mlade \"emancipirane\" curke tak misle.

DK
dkatica2
12:45 01.12.2011.

Ja u žene tražim p. , ona kaže a kaj tebi!