izazvao raspravu

Muškarac izazvao nevjericu na TikToku: Evo što je radio dok mu je djevojka 21 sat rađala

Foto: TikTok
Muškarac izazvao nevjericu na TikToku: Evo što je radio dok mu je djevojka 21 sat rađala
31.03.2022.
u 16:30
Porod je trajao 21 sat, a on je to vrijeme odlučio ubiti s igranjem videoigrica
Pogledaj originalni članak

Rođenje djeteta je mnogim parovima najuzbudljiviji trenutak života, no često je i dugotrajno i naporno. Zato je jedan budući tata smislio kako će, dok mu djevojka rađa, malo 'ubiti vrijeme', što je na TikToku (posebno među ženama) izazvalo zgražanje i nevjericu.

Budući da je ona imala zakazano vrijeme induciranog poroda, muškarac se stigao dobro pripremiti pa je; uz pretpostavku da će sigurno potrajati dok mu dijete prvi put ugleda svjetlo dana; odlučio u bolnicu ponijeti igraču konzolu. A ispostavilo se da je bio u pravu i sve se zaista 'oduljilo', a on je srećom bio na to spreman; pa je većinu 21-satnog poroda proveo igrajući se!

Da ova ideja nije pusta muška maštarija svjedoči njegova djevojka Amber koja je na svom TikToku (@amberscxtt) objavila video s poroda; a u kojem se jasno vidi da joj je on okrenut leđima, sa slušalicama na ušima, joystickom u rukama i ekranom ispred sebe...

- Moj dečko je ovo donio u bolnicu i igrao se tijekom mog 21-satnog induciranog poroda!, napisala je žena kraj videa.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena

@amberscxtt First viral TikTok… #fyp #gaming #gamer @deontk20 ♬ original sound - amberscxtt

Otkako je objavljen, njen je nevjerojatni video sakupio više od 1,6 milijuna pregleda i na tisuće komentara u kojima se raspravljalo je li njegovo ponašanje prihvatljivo ili ne.

"Apsolutno ne!", odlučno kaže jedna djevojka, a i korisnik se složio: "Obožavam igrice, ali nikad to ne bih napravio, u to vrijeme ipak ima i prečih stvari." 

Ipak, neki su osjetili potrebu da brane domišljatog tatu, pa je jedna osoba napisala: "A što biste vi htjeli da radi dok ona rađa? Da samo sjedi uz nju 21 sat i bulji?! Vjerojatno joj je bilo vidjeti draže da igra i ne miješa se. Meni bi bilo!."

Vidjevši da ju tretiraju kao zanemarenu ženu brojnim se komentarima pridružila i mama Amber koja je pratiteljima poručila da je to njoj partnerovo ponašanje bilo "u redu", jer ionako, kaže, punih 19 od 21. sata nije osjećala nikakvu bol; sve do pred kraj kad je trebalo tiskati, a u čemu joj on ionako nije mogao puno pomoći."

Najljepši proljetni prizori stižu iz Japana: Procvjetala stabla trešnje prava su atrakcija ❤😍

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.