Očajan je

Muškarac se požalio psihoterapeutkinji: 'Supruga je za mene zainteresirana samo kada popije'

Foto: Shutterstock
Muškarac se požalio psihoterapeutkinji: 'Supruga je za mene zainteresirana samo kada popije'
10.11.2020.
u 21:32
Možda bi trebao drukčije pristupiti supruzi kada je u pitanju seks.
Pogledaj originalni članak

Jedan 31-godišnji muškarac odlučio se obratiti psihoterapeutkinji Deidre zbog problema u braku. On i supruga oboje imaju 31 godinu, u braku su već neko dulje vrijeme, a dobili su i dvoje djece. Iako se sve na prvu čini idealno, otkrio je da pažnju od supruge dobije samo kada ona popije koju čašicu alkohola.

"Kad god pokušam s njom razgovarati na tu temu, koristi djecu kao izgovor. Ne želi ih buditi, ne želi da nas čuju i slično. Barem dva puta tjedno spava na kauču. Želim vratiti strast između nas i popraviti seksualni život. Želim da on postoji i bez alkohola. Ne znam više kako da joj pristupim", napisao je u pismu za The Sun putem kojeg Deidre odgovara.

Najstariji par na svijetu  Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

"Možda čašica, dvije vina supruzi pomognu da se opusti i smanji stres. Odlično je to što se slažete oko djece, kućanskih poslova i svega u braku, ali za seks se treba ipak malo više potruditi", rekla je Deidre.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.