MODERNA VERZIJA

Kreće na maraton odjeven kao Forrest Gump: "On je moj apsolutni heroj"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.04.2019.
u 15:30
Rob Pope ističe kako je Forrest Gump izuzetno pozitivan lik te može poslužiti kao primjer drugima. Maraton traje tjedan dana, a sudionici moraju nositi svoju hranu i vodu za cijelo putovanje.
Pogledaj originalni članak

Rob Pope upustit će se u izazov života sudjelujući u Maratonu "Des Sables", utrci preko pustinje Sahara, koja je označena kao jedna od najtežih na svijetu. Da mi stvar bila zanimljivija, Pope će trčati u maniru slavnog lika Forresta Gumpa, čiji imidž njeguje već posljednjih 18 godina, piše LadBible

- Prvo sam dobio ideju odijevanja kao Forrest Gump vidjevši kako je on lik kojeg svi vole. U filmu shvaćate nevjerojatne stvari koje je učinio i nevjerojatnu snagu koju ima, a on se nijednom nije požalio - kazao je Pope.

Sudionici moraju nositi svoju hranu i vodu za cijelo putovanje, a čitava ekspedicija traje tjedan dana. Pope je prethodno prikupio 37.000 funti za dobrotvorne svrhe tijekom svojeg trčanja u 43 države SAD-a, koje su trajale 422 dana. Ovaj 40-godišnjak je rekao da želi nastaviti podržavati prigode koje su mu bliske srcu, a smatra i da je Forrest Gump, kojeg je glumio Tom Hanks u filmu iz 1994., savršen primjer za ljude da žive svoj život autentično.

- Kada bi svatko bio poput Forresta, svijet bi bio bolje mjesto. Ovo je moj pokušaj da napravim razliku. Nikada nisam pričao s Hanksom, ali on je moj apsolutni heroj, pa bih svakako volio nešto čuti i od njega- zaključio je Pope.

Pogledajte video: Zagrebački maraton


 

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.