Novi trend

Morbidno ili? Možete naručiti šljokičasti lijes za sprovod!

Foto: Glitter Coffin Company/Instagram
Morbidno ili? Možete naručiti šljokičasti lijes za sprovod!
30.01.2020.
u 15:14
Možete birati između nekoliko boja i osigurati si 'ekstra' ispraćaj.
Pogledaj originalni članak

Za razgovor o vlastitoj smrti nikada nije pravo vrijeme, ali svi znamo da će se ona jednom dogoditi, a zašto si nebi i taj posljednji ispraćaj osigurali da bude poseban i u vlastitom stilu?

Tvrtka koja se bavi izradom lijesova, Glitter Coffin Company izrađuje, kako kažu, prekrasne lijesove prekrivene šljokicama za vas, ali i vašeg ljubimca. U kolekciji je ogroman raspon boja: ljubičasta, roza, ružičasto zlatna i mnoge druge, piše Mirror.co.uk.

Foto: Glitter Coffin Company/Instagram

Lijesovi se mogu kupiti putem interneta, a dostavljaju po cijelom svijetu. "Naši prekrasni lijesovi su predivan način da se prikaže osobnost pokojnika. Šljokice su napravljene od sjaja koji se jako reflektira na svjetlosti."

Ako želite biti kremirani, i za vas imaju opciju raznih urni sa šljokicama čija je cijena 1500 kuna, a u šljokicama možete pokopati i svog kućnog ljubimca - cijena je ista, a ako želite dodati ugravirani tekst morat ćete izdvojiti još 140 kuna.

Foto: Glitter Coffin Company/Instagram

Ovo nije prvi bizarni slučaj kada je riječ o ispraćaju nekoga. Pogrebnici iz Ohia, otac i sin došli su na ideju da skinu dio kože preminulog na kojem je tetovaža i tako ostave taj dio za uspomenu obitelji ili prijateljima koji to onda mogu objesiti u svoj dom. Inspiracija za ovaj pothvat došla je od njihovog prijatelja koji je rekao da želi sačuvati svoje tetovirane dijelove tijela nakon što umre.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.