nije mu svejedno

'Moja djevojka još uvijek živi sa svojim bivšim dečkom, trebam li se zabrinuti?'

Foto: Shutterstock
'Moja djevojka još uvijek živi sa svojim bivšim dečkom, trebam li se zabrinuti?'
30.04.2022.
u 21:24
Priznala je da se ponekad druže u njezinoj sobi zbog čega se on osjeća nelagodno
Pogledaj originalni članak

– Nelagodno mi je što znam da moja djevojka još uvijek živi kod svoje mame, a tamo živi i njezin bivši dečko, iako se kune da se s njim ništa ne događa. Ovo je dogovoreno i ​​prije nego što smo počeli izlaziti – napisao je jedan muškarac za The Sun. 

Kaže da njezin bivši živi s njezinom mamom kako bi uštedio za polog na kuću te da su se ona i njezin bivši rastali prije šest godina, ali on smatra da romantični osjećaji mogu trajati i ponovno se rasplamsati.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Dreamstime
Seks
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Priznala je da se ponekad druže u njezinoj sobi. Zbog toga mi je jako neugodno i razmišljam o prekidu s njom. Zajedno smo šest mjeseci. Ponudila je da se iseli od svoje mame jer vidi kako to utječe na mene. Predložila mi je da se preseli kod mene, ali osjećam da je još prerano – nastavio je.

– To je teška situacija i potencijalno rizična za vas.  Ako živi s njom, on zapravo nije njezin bivši.  Bivši imaju različite adrese. Ili imaju problema s razdvojenošću, gdje se potajno nadaju pomirenju, ili ne mogu krenuti dalje. Saznajte koliko dugo će se trenutni aranžman nastaviti, a zatim jasno navedite koja su vaša ograničenja. Ne bi bilo nerazumno reći da ne želite da više provodi vrijeme u njezinoj spavaćoj sobi – odgovorila mu je Deidre.

Tommy (3) zaljubljen je u traktore: "Prvi put se u njemu vozio kad je bio star samo dva dana, a svako jutro obilazi kokoši i krave! Obožava životinje"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.