Neočekivano

Mladenci zamolili goste da operu suđe nakon večere, a razlog je zaista smiješan

Foto: Shuttershock
Mladenci zamolili goste da operu suđe nakon večere, a razlog je zaista smiješan
01.07.2021.
u 13:30
Biste li im napravili ovakvu uslugu?
Pogledaj originalni članak

Korisnica Reddita nedavno je pokrenula temu o vjenčanjima i neobičnim situacijama koje se znaju dogoditi - jednoj takvoj svjedočila je i ona sama. Bila je gošća na jednom vjenčanju, prilično raskošnom jer su mladenci uložili puno novaca u salu, a mlada i u vjenčanicu.

Sve je bilo odlično do večere - gosti su počeli uživati u objedu, a kada su se ustali po još hrane shvatili su da je nema. Naime, mladenci su izbor i količinu hrane sveli na minimum, a neki od gostiju su ostali gladni. 

Sljedeća stvar koja je uzrujala uzvanike je bila pojava jedne od djeveruša koja je tiho počela moliti ljude da odu u kuhinju iza sale i počnu prati suđe. Malo je reći šokirani, neki su poslušali što je rekla i otišli su u kuhinju, a onda su se iznenadili kada su čuli razlog zašto oni moraju to raditi.

Studija pokazala da su ženama najprivlačniji muškarci s trodnevnom bradom:

Mladoženja i mlada su toliko novaca potrošili na salu, cijelu ceremoniju i vjenčanicu da nisu imali dovoljno za platiti servis za čišćenje, prenosi Mirror. Otkrila je i bitan detalj - tri godine kasnije su se rastali.

Mnogi su pisali komentare da im je situacija smiješna te da ne mogu vjerovati da su mladenci tako nešto tražili, a još manje da je netko to poslušao.

Mladenci posramljeni nakon objave ove fotografije: Kamo ovaj svijet ide?

Foto: Getty Images
mladenci
Foto: Facebook
mladenci
Foto: Getty Images
Mladenci

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.